Kellan Lutz Adam Levine Daniel Craig ünneplés március Jon Bon Jovi Ewan McGregor születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy James Bond, egy vámpírsrác, több dögös zenész, színészóriások, valamint egy sztárcsemete ünnepel márciusban, és persze Chuck Norris is, aki mint tudjuk, egyszerre minden.

Daniel Craig március 2-án lesz 47 éves

Jelenkori James Bondunk, Mr. Craig, akiről legutoljára Pőre szexistenek a moziban: formás popók és méretes péniszek a vásznon című cikkünkben írtunk, 47 éves lesz.

Forrás: Vogue

Sokan talán nem is tudják, hogy az angol színész, aki 2006 óta bújik a világ leghíresebb titkosügynökének bőrébe, Rachel Weisz férje. (2010 decemberében kezdtek randizni és 2011. június 22-én házasodtak össze New Yorkban.) Daniel így egész biztosan feleségével és gyermekeikkel ünnepel majd. Fiona Loudonnal köttetett előző házasságból egy lánya született, Ella Craig, és Rachelnek is van egy kisfia, Harry. Isten éltesse a történelem legalacsonyabb Bondját!

Úgy hírlik...

...2013-ban Daniel a 45. születésnapjára egy Aston Martin sportautót kapott a feleségétől. Vajon mi lesz az idei ajándék?

Jon Bon Jovi március 2-án lesz 53 éves

Bon Jovi, aki mint ismeretes, egy napon született Daniel Craiggel, 53 éves lesz idén. Az amerikai zenész, dalszerző és színész egész biztosan a világ egyik legcsendesebb énekese és legpéldásabb családapája, ugyanis ahelyett, hogy a mai napig hangosan csapatná, (örömlányok, kokain stb.) 1989. április 29-én, 27 évesen feleségül vette középiskolai szerelmét, Dorothea Rose Hurleyt, akitől négy gyermeke született, akiknek mind több nevet adtak (Stephanie Rose, Jesse James Louis, Jacob Hurley és Romeo Jon), és akikkel a mai napig botránymentesen élnek boldogan.

Forrás: AFP/Justin Sullivan

A Wikipedia szerint lakásuk van Manhattanben és egy birtokuk a New Jersey állambeli Middletownban. Ez olyan idilli. Isten éltessen, Bon Jovi!

Kellan Lutz március 15-én lesz 30 éves

Az Alkonyat-filmek egyik, hacsak nem a legdögösebb vámpírja, akit legutóbb az igencsak feledhető Herkules legendája című filmben láthattuk a moziban, idén harminc lesz.

Forrás: Models.com

Az amerikai modell és színész, aki inkább maradt volna annál, hogy némán mutogatja a testét, Kaliforniában tanult vegyészmérnöknek, mielőtt színésznek állt volna, és miközben az elmúlt években Emmett Cullen szerepét alakította, divattervezett is. Reméljük, hogy Kellant, aki példaképének Robert Redfordot és Leonardo DiCapriót tartja, hamarosan valami normális alkotásban is láthatjuk, ahol végre tényleg megmutathatja, mire képes. Mert egyébként szívesen megnéznénk. Isten éltesse őt!

Adam Levine március 18-án lesz 36 éves

A szexi amerikai énekes, zeneszerző, vállalkozó és alkalmi színész, aki egyébként a Maroon 5 nevű amerikai pop-rock együttes frontembereként vált ismertté, 2015-ben ünnepli 36. születésnapját.

Forrás: AFP

Adam, akit a People magazin abszolút megérdemelten 2013-ban a legszexisebb pasinak választott, sajnos idén sem a Life.hu szerkesztőségének meglehetősen zártkörű partiján ünnepel, hanem vélhetően pofátlanul fiatal, 25 éves (!) feleségével (!), Behati Prinsloo-val múlatja majd a drága időt. (Aki egyébként múlt héten kiügyeskedte ruhájából mellbimbójának holdudvarát az Oscar utáni Vanity Fair partin.) Mr. Levine-nak, aki amúgy a bal kezével ír és rajzol, azonban minden más tevékenységre a jobb kezét használja (hmmm...), boldog születésnapot kívánunk.

Ewan McGregor március 31-én lesz 43 éves

Mr. McGregor, aki szintén szerepelt abban a bizonyos, Pőre szexistenek a moziban: formás popók és méretes péniszek a vásznon című cikkünkben, amit Daniel Craig kapcsán már említettünk, 43 éves lesz idén márciusban.

Forrás: GQ Magazine

A sármos skót is egész biztosan családi körben ünnepel majd, hiszen 1995. július 22-én feleségül vette Eve Mavrakist, akivel a mai napig boldog házasságban élnek. (1996-ban megszültett kislányuk, Clara Mathilde, 2001-ben pedig Esther Rose. 2006-ban aztán tovább bővült a család, akkor örökbe fogadtak egy 2001-ben született mongol árvát, aki a Jamiyan nevet kapja.) Hogy milyen dögös lett azóta McGregor nagyobbik lánya, itt nézheted meg. Isten éltesse hát az egykori Obi-Wan Kenobit.

Márciusban ünnepel még:

Chris Martin, Brooklyn Beckham, Freddie Prinze Jr., Chuck Norris, Robin Thicke, Bruce Willis, Elton John, Vince Vaughn és Christopher Walken. Isten éltesse az urakat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.