Détár Enikő : „Hazugság lenne azt mondani, sikerült elfelejteni a házasságom"

Forrás: MTI -
Détár Enikő válás albérlet baleset szerelem Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt nemrég autóbaleset érte, ezért egy nagy monokli díszeleg a szeme alatt, jelenleg albérletben él új kedvesével, és próbál túllépni az elmúlt évek viszontagságain. 

Ahogy a Life.hu is megírta, tavaly nyáron hivatalosan is kimondták Détár Enikő és Rékasi Károly válását. A színésznő azóta új életet kezdett és összeköltözött új párjával. A talpra állás azonban nem ment könnyen, erről vallott most a Story magazinban Enikő.

Forrás: MTI

„Nemrég közlekedési balesetet szenvedtem. Fél órán át nem láttam semmit, és folyt a szememből a vér, a monoklim még mindig megvan, de fények már bevillannak, az orvos szerint hetekig tart majd a gyógyulás" – magyarázta Enikő, aki az újrakezdésről is mesélt.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fáj a múlt. A régi házunk falaiban ott van a mi 28 közös évünk, de az utolsót különösen nehéz volt kibírni. Ezért is költöztem albérletbe, amit pár hónappal előre kifizettünk, ezért be kell osztani a pénzt. Hazugság lenne azt mondani, sikerült elfelejtenem a házasságom, hiszen az utolsó borzasztó időszakkal együtt is majd' 30 év volt" – mesélte a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.