Kiderült! Nem Brad Pitt a tökéletes férfi

Forrás: AFP/Jason Merritt -
nők tökéletes férfi férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmek férfi hősei szinte mindig izmos, borostás, tökéletese hajú férfiistenségek, mint Brad Pitt, Chris Hemswort, Will Smith és társaik. Nézegetjük őket, álmodozunk róluk, de úgy látszik, mégsem őket képzeljük el a tökéletes férfiként.

Egy brit férfiruhákat gyártó cég kutatásából kiderült, a brit nők 72 százalékát inkább a szomszéd fiú karakter vonzza, nem a kigyúrt, izmos Hulkok.

Forrás: HelloGiggles

A kutatás szerint a férfiak 62 százaléka meg van győződve arról, hogy a nők egy olyan pasira vágynak, akinek olyan haja van, mint Justin Biebernek (de most komolyan?), olyan arca, mint Gerard Butlernek, karja, mint Hugh Jackmannek, felsőteste, mint David Gandynek és lába, mint Cristiano Ronaldónak. Ezzel szemben a nők viszont egy Harry herceg hajú, James Corden arcú, Paddy McGuinness karú, Ben Cohen testű, Jonathan Ross lábú férfit képzelnének el maguk mellett.

Összességében kiderült, hogy a nőknek nem annyira jön be a brutális izomzat, inkább a szálkást preferálják, és a szőr sem jelent hátrányt.

A Life.hu korábban kiderítette, mit gondolnak a férfiak a tökéletes nőről. ITT elolvashatod.

3 szextrükk, amiket filmekből tanultunkhttp://www.life.hu/intim/20150311-szextrukkok-filmekbol-mint-a-szurke-otven-arnyalata-girls-broad-city.htmlA fenék-motorcsónakozás és a hátrafelé lovagló cowgirl már a múlté, itt vannak a legújabb szextrükkök, amelyeket filmekben láttunk. Eláruljuk, melyikeket próbáld ki, és melyikeket ne. IntimOrigoLess be a sisakrostély mögé! Ők a világ leggyorsabb pasijai 2015-benhttp://www.life.hu/intim/20150311-formula-1-2015-a-legszexibb-pasik.htmlA Life.hu a 2014-es Forma-1-es szezonnyitó előtt is csokorba szedte a legdögösebb pilótákat. Jó hír, hogy idén is megtartottuk ezt a jó szokásunkat, és ismét belesünk a sisakok mögé az első, ausztráliai versenyhétvége előtt. Lássuk hát, idén kik közül kerülhet ki a világ leggyorsabbja!IntimOrigoDétár Enikő: "Ha megkérné a kezem, igent mondanék" http://www.life.hu/intim/20150312-detar-eniko-szivesen-lenne-menyasszony-boldog-uj-parjaval-peterrel.htmlDétár Enikő boldog. Magánélete is kiegyensúlyozott, harmonikus. Kedvesének, Péternek köszönhetően sikerült túllépnie a múlton.Intim--Mi ez a ruha? Bikinifelsőben indult vacsorázni Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20150312-kim-kardashian-mellbimbot-villantott-melltarto-nelkul-indult-vacsorazni.htmlKim Kardashian a napokban férjével indult vacsorázni. Nem akármilyen szerelésben.IntimOrigoKomolyodik a dolog? Rihanna beköltözött Leonardo DiCaprio otthonábahttp://www.life.hu/intim/20150311-rihanna-enekesno-bekoltozott-leonardo-dicaprio-los-angeles-i-otthonaba.htmlÚj fordulatot vett az állítólagos sztárpár állítólagos kapcsolata: a hírek szerint a 27 éves énekesnő egyre több időt tölt a színész Los Angeles-i otthonában, egy forrás szerint gyakorlatilag hozzá is költözött már.IntimOrigoIzlandi Taylor Swift és spanyol Shakira is megszorongathatja Boggie-thttp://www.life.hu/intim/20150310-csemer-boglarka-boggie-a-2015-os-eurovizios-dalfesztival-ok-az-ellenfelek.htmlAmikor A Dal győztese, Csemer Boglárka a döntő után a Life.hu-nak nyilatkozott, úgy beszélt a Wars For Nothingról, hogy mindenki számára világos legyen, nem egy eurovíziós tucatdalról van szó. Nos, igen, a már meglévő eurovíziósokat végighallgatva tényleg kilóg a sorból a magyar dal. De ez persze nem probléma, sőt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.