Éveken át titkolta híres szerelmét Madonna

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Tupac Shakur rádiócsatorna interjú David Letterman szerelem Los Angeles showműsor Madonna rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves énekesnő rádiós interjújában beszélt arról, hogyan ismerkedett össze a kilencvenes években a híres rapperrel, Tupackel.

Egészen mostanáig hallgatott szerelméről Madonna, aki a SiriusXM rádiócsatornán vallotta be: nem sokkal Tupac 1996-os halála előtt romantikus szálak fűzték a rapperhez.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A most 56 éves popsztárt 1993-ban mutatta be Rosie Perez színésznő Tupac Shakurnak egy Los Angeles-i zenei díjátadón, később pedig többször is lencsevégre kapták együtt a két sztárt - ám Madonna egészen idáig nem beszélt kapcsolatukról.

Tupac Shakur Forrás: Northfoto

Sztárszerelmek: amíg a halál el nem választ

Sajnos a hírnév és a gazdagság sem választhat el attól, hogy valaki elveszítse a számára legfontosabb személyt. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a sztárokat, akiknek szerelme sajnos nem happy enddel végződött.
Nézni is fáj! Madonna három métert zuhant a színpadról a BRIT Awards-díj-átadónhttp://www.life.hu/bulvar/20150226-madonna-hanyatt-esett-a-szinpadrol-a-brit-awards-dijatado-galan.htmlHatalmasat esett a színpadról a pop nagyasszonya a BRIT Awards-díj-átadón. Az egész baleset volt, amihez köze volt egy káprázatos köpenynek is.TV + Bulvár--Jobb szexet szeretnél? Ez a vicces videó megmutatja a tuti megoldásthttp://www.life.hu/intim/20150312-ez-a-vicces-video-elarulja-a-tuti-megoldast-a-szexualis-eleted-jobba-teteledre.htmlIngyenes, mindenki számára elérhető és mindössze egyetlen gombnyomásba kerül. A Durex most lerántotta a leplet arról az egyszerű, de nagyszerű módszerről, amely segítségével garantáltan csak egymásra fogtok figyelni az ágyban.IntimThinkstockMadonna lánya kiakadt anyja túl szexi dalszövegeinhttp://www.life.hu/csalad/20150311-madonna-lanya-lourdes-kiakadt-madonna-dalain-mert-tul-szexik.htmlMadonna lánya teljesen kiborult az énekesnő provokatív, szerinte túlságosan is szexuális töltetű dalszövegein. Család--Megszólalt Madonna eséséről Giorgio Armani - Az énekesnőt hibáztatjahttp://www.life.hu/trend/20150304-giorgio-armani-szerint-madonna-hibaja-volt-az-eses-a-brit-awardson.htmlMadonna három métert zuhant múlt héten, mikor az egyik táncosa véletlenül meghúzta az Armani tervezte ruhájának uszályát. A divatguru szerint ez csak az énekesnő hibája. TrendNorthfotoEgy párkapcsolat története a franciaágyon – Szívbemarkoló videóhttp://www.life.hu/intim/20150312-egy-parkapcsolat-tortenete-felulnezetbol-egy-franciaagyon-szivbemarkolo-video.htmlEgyre csak terjed az interneten az a kisfilm, amely mindössze 7 percben foglalja össze és mutatja be egy férfi és egy nő szerelmét a kezdetektől a végéig.IntimOrigoKomolyodik a dolog? Rihanna beköltözött Leonardo DiCaprio otthonábahttp://www.life.hu/intim/20150311-rihanna-enekesno-bekoltozott-leonardo-dicaprio-los-angeles-i-otthonaba.htmlÚj fordulatot vett az állítólagos sztárpár állítólagos kapcsolata: a hírek szerint a 27 éves énekesnő egyre több időt tölt a színész Los Angeles-i otthonában, egy forrás szerint gyakorlatilag hozzá is költözött már.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.