Az 56 éves énekesnő rádiós interjújában beszélt arról, hogyan ismerkedett össze a kilencvenes években a híres rapperrel, Tupackel.

Egészen mostanáig hallgatott szerelméről Madonna, aki a SiriusXM rádiócsatornán vallotta be: nem sokkal Tupac 1996-os halála előtt romantikus szálak fűzték a rapperhez.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A most 56 éves popsztárt 1993-ban mutatta be Rosie Perez színésznő Tupac Shakurnak egy Los Angeles-i zenei díjátadón, később pedig többször is lencsevégre kapták együtt a két sztárt - ám Madonna egészen idáig nem beszélt kapcsolatukról.

Tupac ShakurForrás: Northfoto

„Nagyon mérges voltam, amikor kimondtam az a sok csúnya szót" – emlékezett vissza az énekesnő az interjújában a híres-hírhedtté vált 1994-es beszélgetésére David Letterman show-műsorában, amelyet azóta is emlegetnek a rengeteg káromkodása miatt.

„Furcsa hangulatban voltam aznap. Abban az időben Tupac Shakurral jártam, és a helyzet az, hogy minden élettel kapcsolatos dolog feldühített akkor az ő hatására. Szóval, amikor elmentem abba a show-ba, igazi gengszternek éreztem magam" – magyarázta Madonna, aki azt már nem árulta el, mennyi ideig volt együtt a rapperrel. Tupac 1997-ben halt meg, amikor egy koncertje előtt tüzet nyitottak rá. Gyilkosát azóta sem találták meg.

Sztárszerelmek: amíg a halál el nem választ
Sajnos a hírnév és a gazdagság sem választhat el attól, hogy valaki elveszítse a számára legfontosabb személyt. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a sztárokat, akiknek szerelme sajnos nem happy enddel végződött.