Hűha! Mi volt Diana hercegnő és Eric Clapton között?

Forrás: Zuma/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Branimir Kvartuc -
Eric Clapton szerelem Diana hercegnő kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb pletykák szerint nem volt egymás számára közömbös Diana hercegnő és Eric Clapton. 

A páros Clapton kedvenc éttermében, a londoni San Lorenzóban találkozgatott – olvasható Paul Scott új, Eric Claptonról szóló könyvében.

Micsoda botrányok!

Úgy tűnik, sem a fiúk, sem a lányok nem angyalok a brit királyi családban. Kiderült, Fülöp volt a legnagyobb kujon, de mások sem voltak sokkal ártatlanabbak. Olvasd el a királyi család legnagyobb szexbotrányait!

„Egy jótékonysági koncerten, a backstage-ben ismerte meg egymást a zenész és a hercegnő 1987-ben. Clapton egyik barátja szerint a köztük lévő vonzalom teljesen nyilvánvaló volt a kacsintgatásokból, ködös pillantásokból" – írja Scott. ,,Egyszer San Lorenzóban Diana nekiállt szexin szopogatni egy jégkockát, miközben Claptont nézte. Mindenki imádta. Továbbmentek-e ennél? Hát, Eric mindig szerette a kihívásokat."

Forrás: Zuma/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Branimir Kvartuc

A könyv szerzője azt is felvetette, hogy a zenész Wonderful Tonight című slágere talán közös éjszakájukról szól, és a páros kiélvezhette kedvenc éttermük vezetőjének diszkrécióját...
Ha volt is köztük valami, valószínűleg nem alakult jól, ugyanis egy évtizeddel a hercegnő halála után Clapton manipulatív és beteg emberként jellemezte a hercegnőt.

Diana meg akarta öletni Kamillát?

Rossz színben akarja feltüntetni a hercegnőt a róla készült, tavaly megjelent életrajzi könyv. Tényleg ilyen kegyetlen lett volna Diana?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.