A legújabb pletykák szerint nem volt egymás számára közömbös Diana hercegnő és Eric Clapton. 

A páros Clapton kedvenc éttermében, a londoni San Lorenzóban találkozgatott – olvasható Paul Scott új, Eric Claptonról szóló könyvében.

Micsoda botrányok!
Úgy tűnik, sem a fiúk, sem a lányok nem angyalok a brit királyi családban. Kiderült, Fülöp volt a legnagyobb kujon, de mások sem voltak sokkal ártatlanabbak. Olvasd el a királyi család legnagyobb szexbotrányait!

„Egy jótékonysági koncerten, a backstage-ben ismerte meg egymást a zenész és a hercegnő 1987-ben. Clapton egyik barátja szerint a köztük lévő vonzalom teljesen nyilvánvaló volt a kacsintgatásokból, ködös pillantásokból" – írja Scott. ,,Egyszer San Lorenzóban Diana nekiállt szexin szopogatni egy jégkockát, miközben Claptont nézte. Mindenki imádta. Továbbmentek-e ennél? Hát, Eric mindig szerette a kihívásokat."

Forrás: Zuma/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Branimir Kvartuc

A könyv szerzője azt is felvetette, hogy a zenész Wonderful Tonight című slágere talán közös éjszakájukról szól, és a páros kiélvezhette kedvenc éttermük vezetőjének diszkrécióját...
Ha volt is köztük valami, valószínűleg nem alakult jól, ugyanis egy évtizeddel a hercegnő halála után Clapton manipulatív és beteg emberként jellemezte a hercegnőt.

Diana meg akarta öletni Kamillát?
Rossz színben akarja feltüntetni a hercegnőt a róla készült, tavaly megjelent életrajzi könyv. Tényleg ilyen kegyetlen lett volna Diana?