A folyóba ugrott a két lány, hogy kiderüljön, kit választ a fiú

Forrás: Thinkstock -
folyó Kína tűzoltó ugrás lány híd fiú exbarátnő sérülés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ leghülyébb módszerét választotta két huszonéves kínai lány arra, hogy letesztelje a szívük szerelmét: melyiküket választja?

A 21 éves Wu Hsia saját magát hozta kellemetlen helyzetbe, amikor kitalálta: mostani barátnőjét és exét is meghívja egy találkozóra, hogy lezárják a szerelmi háromszöget.

Forrás: Thinkstock

Wu Hsia ugyanis korábban hosszú ideig járt a 20 éves Jun Tanggal, akivel végül az után szakított, hogy találkozott a 22 éves Rong Tsaóval. Jun azonban ezután sem hagyta békén exét, állítólag mindenáron össze akart jönni volt szerelmével.

A srác, aki maga sem tudta, pontosan mit akar, végül úgy döntött, Ningbo városának egyik hídjánál találkozik a két lánnyal, hogy tisztázzák a dolgot. Hiba volt: először Jun, majd Rong is a folyóba vetette magát a hídról, hogy megtudják, melyikük után ugrik a fiú.

Nos, Wu Rongot mentette meg, de rögtön utána telefonált is a testvérének, hogy segítsen neki. A fiú jó testvér módjára szólt a tűzoltóknak, akik végül az exbarátnőt is kimentették a vízből. A fiatalokat kórházba vitték, ám a hírek szerint egyikük sem szenvedett komolyabb sérülést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.