A világ leghülyébb módszerét választotta két huszonéves kínai lány arra, hogy letesztelje a szívük szerelmét: melyiküket választja?

A 21 éves Wu Hsia saját magát hozta kellemetlen helyzetbe, amikor kitalálta: mostani barátnőjét és exét is meghívja egy találkozóra, hogy lezárják a szerelmi háromszöget. 

Forrás: Thinkstock

Wu Hsia ugyanis korábban hosszú ideig járt a 20 éves Jun Tanggal, akivel végül az után szakított, hogy találkozott a 22 éves Rong Tsaóval. Jun azonban ezután sem hagyta békén exét, állítólag mindenáron össze akart jönni volt szerelmével.

A srác, aki maga sem tudta, pontosan mit akar, végül úgy döntött, Ningbo városának egyik hídjánál találkozik a két lánnyal, hogy tisztázzák a dolgot. Hiba volt: először Jun, majd Rong is a folyóba vetette magát a hídról, hogy megtudják, melyikük után ugrik a fiú.

Nos, Wu Rongot mentette meg, de rögtön utána telefonált is a testvérének, hogy segítsen neki. A fiú jó testvér módjára szólt a tűzoltóknak, akik végül az exbarátnőt is kimentették a vízből. A fiatalokat kórházba vitték, ám a hírek szerint egyikük sem szenvedett komolyabb sérülést.