Miranda Kerr-re akart hasonlítani az anorexiás lány, majdnem belehalt

Forrás: Instagram/Christie Swaling -
halál diéta alultápláltság példakép Victorias Secret lány Miranda Kerr orvos Ausztrália anorexia Angyal kórház sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christie Swadling minden vágya az volt, hogy egy legyen a Victoria's Secret csodaszép angyalai közül. Kis híján az életébe került.

A most 18 éves Christie Swadling megszállottja volt a Victoria's Secret szexi modelljeinek. Olyannyira, hogy 12 évesen elhatározta: úgy akar kinézni, mint példaképe, a szépséges és karcsú Miranda Kerr.

Forrás:Instagram/ChristieSwalding

Extrém diétába kezdett, napi 200 kalórián élt, mindemellett hetente hatszor edzett napi 4 órákat, a végére pedig vékonyabb volt, mint a fehérneműmárka egykori modellje.

Diéták, amelyeket ne próbálj ki 2015-ben

Még ha lassan is indul be a fogyás, akkor se kezdj nullkalóriás étrendbe! A Life.hu ITT mutatta be azt az 5 diétát, amelyet a legrosszabb étrendek közé soroltak az amerikai DASH szakértői.
Forrás: Instagram/Christie Swaling

Az ausztrál Christie mára egészséges, és reméli, történetével mások szemét is felnyitja: a kifutókon végigvonuló és magazinokban mosolygó modellek nem egy egészséges, követendő példa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.