Jennifer Lawrence a Serena premierjén vicceskedett és Bradley Coopert simogatta

Forrás: Facebook/Panem Propaganda -
Oscar-díj Jennifer Lawrence Serena Bradley Cooper filmbemutató humor premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatták Bradley Cooper és Jennifer Lawrence új filmjét, a Serenát. Az alkotást sokan már bukásra ítélték, de legalább a színészek jól mulattak a premieren.

A Serena egy New York Times-bestseller adaptációja, de úgy hírlik, a filmváltozat olyan gyenge, hogy a mozikig se jut el. A könyv egyébként, amelyből a mozi készült kiváló kritikát kapott, így azt gondolhatnánk, hogy mindez sztárokkal megspékelve kasszasiker lehet. Ennek ellenére a 2014-ben készült film meglehetősen érthetetlenre és kuszára sikeredett.

Szombat este, a New York-i Sunshine Cinema adott otthont a filmpremiernek, és azt azt követő after partinak, melyen természetesen a szereplők is tiszteletüket tették. A 40 éves, friss szingli Cooper és az Oscar-díjas Lawrence pedig igazán élvezték egymás társaságát.

Jennifer játékosan megcirógatta Bradley arcát Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Lawrence, aki egyébként is a humoráról híres, ezen az estén is formában volt. Már az after partit megelőzően is sokat grimaszolt és vicceskedett kolléganőivel:

Forrás: Facebook/Panem Propaganda

A képek tanúsága szerint pedig egész biztosan ő volt az, aki vitte a show-t az este folyamán.

Forrás: Facebook/Panem Propaganda

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.