Ezért érdemes 50 év körüli pasival randizni

Forrás: Thinkstock -
50-es érett férfi idősebb randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a férfiak olyanok, mint a bor. Ahogy korosodnak, annál jobbak. Összegyűjtöttünk néhány érvet, amiért érdemes ötvenes pasival randiznod. 

Érettek

A pasik olyanok, mint a bor. A korral lesznek egyre jobbak. Miért vesztegetnéd az idődet valakivel, aki még azt sem tudja, mit akar, ha létezik olyan is, aki határozott, férfias és magabiztos?

Őszül a hajuk

A szürke ötven árnyalata közül az egyik biztos, hogy az ősz. Csak annyit mondjunk, George Clooney. Kell még valamit magyarázni?

Jobbak az ágyban

Az ötvenes pasik nem önzőek, és nem sietnek sehova. Fontos nekik, hogy ne csak nekik legyen jó a szex, hanem neked is. Ez nem feltétlen mondhatod el azokról, akig még a harmadik x-et sem lépték át.

Szeretik a gyerekeket

Míg egy harmincas pasit kikergetsz a világból, ha felhozod a gyerek témát, addig az ötvenesnek nincs kifogása ellene. Ha esetleg saját gyereke van a pasinak, nagy valószínűséggel már egyetemista, így neked semmi gondod nem lesz vele.

Forrás: Thinkstock

Ha elterveznek valamit, megvalósítják

Mozi péntek este? Vacsora jövő kedden tízkor? Tuti, hogy az ötvenes pasi fejéből ezek nem mennek ki, és nem jön közbe semmi a programba.

Anyagilag stabilak

Ötven körül már tutira kialakította az anyagi helyzetét a pasi. Már nem fizeti a diákhitelt, még megvan a szuper munkája, és nem kell attól félned, hogy nincs miből kifizetni az első randi számláját.

Világlátottak

Egy ötvenes férfi általában világlátott, te pedig csillogó szemmel hallgathatod az izgalmas sztorijait.

Nem akarják, hogy anyáskodj felettük

Ki tudja mosni a zokniját, elkészít egy reggelit, és egyelő félként kezel, ha takarításról van szó. Nem várja el, hogy te csinálj mindent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.