Hoppá! A világhírű sztárral, Ed Sheerannel fotózták le Palvin Barbit Ausztráliában

Forrás: AFP -
Palvin Barbara L'Oreal mobilapplikáció Ausztrália Victoria's Secret Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi a 24 éves, angol Ed Sheerannel randizik? Nos, a fiatalokat Sydneyben fotózták le együtt, nem sokkal azután, hogy a férfi egy rádióadásban megerősítette, szakított korábbi barátnőjével.

A brit Daily Mail számolt be róla, hogy Palvin Barbi bizony Ausztráliában van, méghozzá az angol zenésszel, Ed Sheerannel múlatja az időt. Mint ismeretes, Sydneyben fotózták le őket együtt, pár órával azután, hogy Sheeran szakított Athina Andrelos-szal.

Forrás: AFP

A Daily Mail fotókat is közölt a párról, melyen látszik, hogy Barbi igyekezett kapucnijával takarni az arcát, és próbált elrejtőzni a kíváncsi tekintetek elől. Vajon van köztük valami? Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Palvin Barbiról áradoznak külföldön:

A szépséges magyar modell mindenkit elbűvölt Sydneyben, amikor a L'Oréal nagyköveteként népszerűsítette a márka mobilapplikációját. Palvin Barbi jött, látott és most minden külföldi hírportál az ő földöntúli szépségét csodálja – már megint. Íme Ő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.