Helen Mirren reggelenként korán kel, hogy szexelhessen

Helen Mirren szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helen Mirren jövőre tölti a 70. életévét, de már többször is bizonyította, csúcsformában van. A színésznő most egészen intim titkokat árult el. 

Bár exei között tudhatja a dögös Liam Neesont, a gyönyörű Helen Mirren állítja, a szexet azóta élvezi a legjobban, mióta 53 évesen hozzáment jelenlegi férjéhez, Taylor Hackfordhoz.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Sőt, a színésznő azt is elmondta az Event magazinnak, hogy reggelente korábban kel fel egy órával, hogy szeretkezhessen a férjével, mielőtt elkezdi a napot. Wow!

Helen Mirren már tudja, mik a reggeli szex jótékony hatásai. Tudd meg te is!

Micsoda páros! Transznemű nőt szeret a világ legerősebb törpéjehttp://www.life.hu/intim/20150330-anton-kraft-a-legerosebb-torpe-transznemu-novel-jar.htmlAntonio Kraft, a világ legerősebb törpéje mindössze 132 centiméter magas, és nem mindennapi kapcsolattal büszkélkedhet. Párja egy transznemű, nála sok fejjel magasabb nő. IntimNorthfotoEgyenlőséget a mellbimbóknak! - Új feminista kampány terjed az internetenhttp://www.life.hu/intim/20150330-uj-feminista-kampany-terjed-az-interneten-egyenloseget-kovetelnek-a-noi-es-ferfi-mellbimboknak.htmlNe legyen különbség a női és férfi mellek ábrázolása között a szabályzatokban - ezt követeli az ismét útnak indított #FreeTheNipple, azaz szabadítsd ki a mellbimbót mozgalom. IntimOrigo"Sosem volt olyan jó a szex, mint vele" - Egy fával akar összeházasodni egy nőhttp://www.life.hu/intim/20150325-egy-faval-akar-osszehazasodni-egy-no.htmlEgy 31 éves nő megtalálta élete szerelmét, aki végre nem egy gyökér, mint a pasik, akikkel előzőleg járt, ellenben gyökerei vannak. Emma szerelme ugyanis egy fa. IntimThinkstockRussell Crowe még mindig az exfeleségébe szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20150323-russell-crowe-szinesz-meg-mindig-exfelesegebe-danielle-spencerbe-szerelmes.htmlRussell Crowe 2012-ben szakított Danielle Spencerrel, egy interjúban azonban bevallotta, érzései a szakítás után sem változtak, még mindig őt szereti. Intim--Micsoda második randi! - Calvin Harris Las Vegasba vitte Taylor Swiftethttp://www.life.hu/intim/20150318-calvin-harris-magangepet-kuldott-taylor-swiftert-hogy-talalkozzanak.htmlAmi Vegasban történik, az ott is marad. Kivéve persze, ha egy sztárpár randizgat arrafelé. Intim--Íme, a leghíresebb női kegyes hazugságok szótárahttp://www.life.hu/intim/20150312-ezeket-a-kegyes-hazugsagokat-mondjak-a-nok-a-ferfiaknak.htmlVannak helyzetek, hogy nem lehet elkerülni egy-egy kis kamut. Hívjuk ezeket kegyes hazugságnak. Vagy szépítésnek. Vagy inkább mentőövnek. Íme, a leggyakoribb kötelező hazugságok, amiket szinte minden nő elsüt egyszer az életében. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.