Elköltözött a felesége Little G-től

Forrás: Polyák Attila - Origo.hu -
elköltözés X-Faktor feleség válás Little G Weevil mentor szerelem szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor mentorát állítólag Valentin-napon hagyta el a felesége.

Az X-Faktor egyik élő show-ja alatt Little G Weevil a Life.hu újságírójának mesélt a feleségéről és arról, hogyan kérte meg az afroamerikai lány kezét. „A feleségem afroamerikai, de ez soha nem volt probléma köztünk. Ő is nyitott gondolkodású, érdeklődünk egymás kultúrája iránt, ez pedig rengeteg pluszt jelent a kapcsolatunkban. Vasárnap volt, és éppen a templomból hazafelé menet kértem meg a kezét. Az esküvőnk családi körben zajlott, nagyon hangulatos volt" – mesélte a zenész, akit villámcsapásként ért, hogy a felesége elköltözött.

Forrás: Polyák Attila - Origo.hu

A Story magazinban Little G egyik barátja mesélt a történtekről: „G-t övön aluli ütésként érte, hogy a felesége január végén bejelentette: válni akar tőle. Az asszony egy nappal Valentin-nap után el is költözött közös otthonukból. Pár nap múlva már egy másik férfival mutatkozott. Little G-t nagyon megviselték a történtek.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.