Fernando Alonso Jenson Button Forma-1 Kevin Magnussen Lewis Hamilton Kimi Räikkönen tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most, hogy elindult a 2015-ös szezon, itt az ideje, hogy jobban szemügyre vegyük a pilótákat. Korábban belestünk már a sisakrostély mögé, és csekkoltuk az idei felhozatalt, most azonban még tovább megyünk. Nincs is jobb program ugyanis annál, minthogy a világ leggyorsabb pasijainak kivart testét csodáljuk. Íme ők!

Lewis Hamilton

Az egyik legszebb alkotás egyértelműen a címvédő hátát díszíti. Íme az angyalszárnyak, egy hatalmas kereszt és egy "Still I Rise" felirat Hamiltonon:

Forrás: Instagram/Lewis Hamilton

A nagy tetkógyűjtő nem csak hátulról, elölről is dögös látvány:

Instagram/Lewis Hamilton

Hamiltont megihlette a szakítás:

Lewis Hamilton a The Sun magazinnak adott interjút, amelyben bevallotta, hogy a dalszövegírás milyen jó hatással van rá. „Nagyon jó mód arra, hogy kitisztítsam az elmémet" - nyilatkozta. Azt is elmondta, mennyire élvezi ezt a kreatív munkát. Legjobbjának a J'Adore című dalát tartja. Ezt már elő is adta néhány barátjának - többek között Pharrel Williamsnek - mert kíváncsi volt a visszajelzésekre. A sztárnak egyébként saját stúdiója van a házában, amit egykori kedvesének, Nicole Scherzingernek csináltatott.
Lewis-nak a füle mögött is van mit nézni. Forrás: AFP/Jim Watson

Kevin Magnussen

Nem is sejtettük, hogy ilyen testet, és ennyi tetoválást rejt Magnussen overálja. De örülünk neki, hogy Twitter oldalán korábban ezt a képet is közzétette:

Forrás: Twitter/Kevin Magnussen

És a karjára is érdemes odafigyelni:

Forrás: Instagram/Kevin Magnussen

Jenson Button

2009 világbajnoka, aki szilveszterkor vette feleségül kedvesét, Jessica Mitchibatát, több tetkót is rejteget a testén. Mi a vállát szeretjük a legjobban:

Forrás: Facebook/Jenson Button

Kimi Räikkönen

A Jégember a csuklóit díszítette ki:

Édesanyja megmutatta Robint, Kimi Räikkönen kisfiát - Nézd meg őket! Forrás: AFP/Toru Yamanaka

Fernando Alonso

A kétszeres világbajnoknak, aki legutóbb az edzőteremből posztolt egy fotót hatalmas izmairól, hátán egy szamuráj díszeleg:

Forrás: Facebook/Fernando Alonso
Ezért ölt a Germanwings pilótája? Ez áll a szerelemgyilkosságok mögötthttp://www.life.hu/intim/20150403-germanwings-andreas-lubitz-masodpilota-kiterjesztett-ongyilkossag-deaki-timea-szakertovel.htmlMint ismeretes, megtalálták a Germanwings Alpokban lezuhant utasszállító repülőgépének második fekete dobozát is, melyből hamarosan további információkat tudhatunk meg a szerencsétlenségről. Amíg azonban a pontos részletekre várunk, utánajártunk, mi állhat a szerelemgyilkosságok hátterében, vagyis miért dönt úgy egy szomorú imádó, hogy véget vet a saját, illetve a szeretett személy életének. Vagy további 149-nek...IntimLégyottok otthon! Íme a legjobb szexre (is) használható bútorok a lakásbanhttp://www.life.hu/intim/20150331-szexre-is-hasznalhato-butorok-a-lakasban-mosogep-mosokonyha-padlaslepcso.htmlImádod a szexet a pároddal, de már unod a hálaszobai romantikát? Csempésznél valami kis újdonságot a szexbe, de tartasz tőle, mit szól hozzá a szerelmed? Nyugi, könnyen feldobhatod a szexuális életeteket úgy, hogy ki sem kell lépjetek a lakásból.Intim--Kölcsönös kényeztetés: odaadó 68-as póz és teljesíthető 69-es verziókhttp://www.life.hu/intim/20150330-variaciok-69-re-teljesitheto-szexpozok-kolcsonos-kenyeztetesre-a-69-kedveloinek.htmlNe aggódj, ha a 69-es póz nem képezi odahaza a napi (heti) rutin részét. Nem kell minden nap ilyen szinten kitárulkoznod a párod előtt, de néha érdemes ezt a nyalánkságot is felvenni az étlapra. Jó, ha tudod, hogy ezt is lehet ám találékonyan, kreatívan csinálni, nem csak arra kell gondolni, hogy ellentétes irányban rátelepszel a háton fekvő pasidra. Lássuk hát, hogyan lehet felpörgetni a 69-et!Intim--Szexi, szülinapos sztárok áprilisrahttp://www.life.hu/intim/20150328-aprilisi-sztarok-robert-downey-jr-alex-pettyfer-charlie-hunnam-james-franco-channing-tatum.htmlVasember, két Christian Grey-jelölt, és megannyi jó pasi, aki mind tavasszal ünnepel. Isten éltesse hát az urakat.IntimOrigoFöldi örömök, mennyei élvezetek: burkolózz sötétségbe, és szeretkezz a Föld óráján!http://www.life.hu/intim/20150327-fold-oraja-2015-foldi-oromok-mennyei-elvezetek-burkolozz-sotetsegbe-es-szeretkezz.htmlA Föld órája egy önkéntes, nemzetközi kezdeményezés, melyet 2007 óta minden év márciusának utolsó szombatján tartunk. Hogy neked mi a teendőd? Az, hogy március 28-án 20.30-kor leoltsd a villanyt, kikapcsold a mobilod és a tableted, kilődd a tévét, és leállíts minden felesleges elektromos berendezést. Majd pedig nézz sokatmondóan a párod szemébe, és csábítsd el!Intim--Így viselkednek a férfiak, ha leszbikus nővel találkoznakhttp://www.life.hu/intim/20150328-video-arrol-hogy-viselkednek-a-ferfiak-ha-leszbikus-novel-talalkoznak.htmlKülönös videó készült arról, hogyan reagálnak a pasik, ha megtudják, a nő, akivel épp beszélgetnek, leszbikus. Meghökkentő reakciók és beszólogatások két percbe tömörítve.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.