Brad Pitt tényleg mindenben támogatja Angelina Jolie-t. Akkor is mellette állt, amikor a színésznő nemrégiben a petefészkét is eltávolíttatta, sőt, az egész gyógyulási folyamatot együtt csinálták végig.

Brad Pitt most tért vissza dolgozni az után, hogy hetekig Angelina Jolie mellett volt, aki a mellei eltávolíttatása után újabb komoly megelőző műtétet vállalt. A színész, felesége ápolása után New Orleansba utazott, ahol folytatja legújabb filmjének felvételeit. 

Forrás: AFP/Jason Merritt
Egyre többen teszteltetnek Angelina Jolie miatt
Egy frissen készült felmérés szerint két és félszer több nő veti alá magát genetikai vizsgálatoknak. Az Angelina Jolie-hatásnak elkeresztelt jelenségről ide kattintva olvashatsz bővebben.

A film különben meglehetősen jónak ígérkezik, hiszen Brad Pitt partnerei többek közt Christian Bale, Ryan Gosling és Steve Carell lesznek. A film eredeti címe "The Big Short", de reméljük, hogy hamarosan az alkotás magyar címét is megtudhatjuk, és a trailer is mielőbb megérkezik hozzánk. A mozi egyébként a 2008-as gazdasági világválság eseményeit járja körül.