Micsoda férfi! Brad Pitt mostanáig ápolta Angelina Jolie-t

trailer Brad Pitt mell műtét Ryan Gosling film New Orleans Angelina Jolie Steve Carrell Christian Bale petefészek gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt tényleg mindenben támogatja Angelina Jolie-t. Akkor is mellette állt, amikor a színésznő nemrégiben a petefészkét is eltávolíttatta, sőt, az egész gyógyulási folyamatot együtt csinálták végig.

Brad Pitt most tért vissza dolgozni az után, hogy hetekig Angelina Jolie mellett volt, aki a mellei eltávolíttatása után újabb komoly megelőző műtétet vállalt. A színész, felesége ápolása után New Orleansba utazott, ahol folytatja legújabb filmjének felvételeit.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Egyre többen teszteltetnek Angelina Jolie miatt

Egy frissen készült felmérés szerint két és félszer több nő veti alá magát genetikai vizsgálatoknak. Az Angelina Jolie-hatásnak elkeresztelt jelenségről ide kattintva olvashatsz bővebben.

A film különben meglehetősen jónak ígérkezik, hiszen Brad Pitt partnerei többek közt Christian Bale, Ryan Gosling és Steve Carell lesznek. A film eredeti címe "The Big Short", de reméljük, hogy hamarosan az alkotás magyar címét is megtudhatjuk, és a trailer is mielőbb megérkezik hozzánk. A mozi egyébként a 2008-as gazdasági világválság eseményeit járja körül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.