Szerelmi bánat miatt lett pornós Aleska Diamond!

Forrás: aleska.org -
visszaigazolás csalódás önéletrajz féltékenység pornósztár Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska Diamond jövő héten megjelenő önéletrajzi regényében meséli el részletesen az elmúlt tíz év történetét, például azt is, hogy miért kezdett el pornózni. Az egész valahogy így kezdődött: 19 évesen rajtakapta szerelmét egy másik lánnyal csókolózni.

Miután Aleska meglátta a párját egy másik lány karjaiban, bizonyítani akart, ráadásul szüksége volt a visszaigazolásra, hogy ő igenis kell a férfiaknak – írja a Bors. A hazai pornónézők kedvence ekkor már Budapesten tanult, de a barátjához rendszeresen leutazott Komlóra. „Egy ideig működött a távkapcsolat, de Gábor úgy érezte, hogy elhanyagolom. Komlón náluk laktam egy saját, elkülönített lakrészben, ahol egyszer egy másik lánnyal találtam, csókkal búcsúzott tőle a szemem láttára. Négy évig tartó, veszekedésektől mentes, idilli kapcsolatunk olyan drasztikusan szakadt meg, hogy szinte sokkolt. Összepakoltam és elköltöztem." Évek múlva a fiú egyébként azt mondta Aleskának, hogy féltékenységből volt együtt valaki mással: úgy érezte, hogy barátnőjének szeretője van Budapesten. Akkor viszont már pornózásból tartotta fenn magát a csalódott lány, és nem akart visszatérni a régi életéhez, így Gáborhoz sem.

Forrás: aleska.org


„Ha nem így történnek a dolgok, ahogy, most valószínűleg Gábor felesége lennék, két-három gyermekkel élnénk boldogan vidéken, és gondoznánk a háztájit. Ahol ő él, ott ez a norma. Véletlenül sem szeretném erre azt mondani, hogy rossz irány, ettől függetlenül roppant örülök, hogy eljöttem, mert kitárult számomra a világ, több lehetőséget kaptam az élettől. Az is lehet, ha ott maradok Komlón, előbb-utóbb kibukott volna belőlem, hogy szeretnék jönni-menni a világban" – mondta Aleska, aki szerint minden okkal történt úgy, ahogy történt.

Az életrajzi regény egyébként még csak a jövő héten jelenik meg, de a pornósztár már a következő könyvét írja!

Aleska-nagyinterjú

„Nem engedem magamhoz közel azokat az embereket, akik a múltam miatt érdeklődnek irántam. Aki engem szeretne megismerni, az Emesét kap. Szerintem illetlen lenne, ha a magánéletben művésznéven mutatkoznék be"mesélte a Life.hu újságírójának Aleska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.