Chris Brown felcsinált táncosnőjének pasija visszatért!

Forrás: Instagram/ King Ba -
táncosnő korona Nia Guzman Royalty Chris Brown kislány King Ba félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nia Guzman, Chris Brown gyerekének anyja bizony párkapcsolatban élt, amikor bejelentette: a zenész a kislánya igazi apja. A táncosnő pasija akkor lelépett, most azonban visszatért, és apaként szereti Chris Brown gyerekét.

King Ba, Nia Guzman pasija akkor hagyta ott a táncosnőt, amikor a lány előállt a nagy sztorival, miszerint Chris Brown a gyermeke apja. A kislány akkor már 9 hónapos volt, így akkori pasiját biztosan sokkolta a hír, hogy kedvese nemcsak félrelépett, de fel is csinálták.

King Ba és Royalty Forrás: Instagram/ King Ba

Rövid szünet után azonban King Ba visszatért a táncosnőhöz és Royaltyhoz. Azóta lelkesen posztolja is Instagram oldalára a családi fotókat. Ráadásul már karjára is tetováltatta a Nia nevet, és egy kis koronát, ami pedig Chris Brown kislányának nevére utal. Manapság egyébként a zenész is egyre többet fotózza a kis Royaltyt.

King Ba és Royalty Forrás: Instagram/ King Ba

Lövöldözés volt Chris Brown koncertjén

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, öt lövés dördült el az énekes San Joséban adott koncertjén. Egyelőre nem tudni, ki, miért és kire célzott.

Rákóczi Feri: „Jöhet a harmadik baba!"http://www.life.hu/csalad/20150421-rakoczi-feri-radios-musorvezeto-es-parja-judith-harmadik-babat-terveznek.htmlA rádiós műsorvezető, és párja, a divattervező Judith, úgy döntöttek, készen állnak az újabb babára.Család--Ilyen volt Victoria Beckham tökéletes szülinapjahttp://www.life.hu/csalad/20150420-victoria-beckham-szuletesnapjat-unnepelte-a-beckham-csalad.htmlVictoria Beckham április 17-én ünnepelte 41. születésnapját. Az egykori Spice Girl Instagram oldalán dokumentálta élete legjobb szülinapját.Család--Végre megmutatták! Íme, az első fotó Justin Timberlake és Jessica Biel babájárólhttp://www.life.hu/csalad/20150420-justin-timberlake-es-jessica-biel-megmutatta-kisbabajat.htmlJustin Timberlake végre megmutatta Jessica Biellel közös kisbabáját. A kis Silas Randall Timberlake kosármeccsen járt a hétvégén, ott fotózták le a szülei, és posztolták is a képet az Instagramra. A legújabb sztárpár-baba nagyon édes!Család--George Clooney robbanószerkezettel a testén sétálgatotthttp://www.life.hu/csalad/20150414-george-es-amal-clooney-a-money-monster-film-forgatasi-szuneteben-setalgattak.htmlA sármos színész éppen a Money Monster című filmet forgatja New Yorkban. Az egyik forgatási szünetben a felesége is meglátogatta, és együtt sétáltatták meg a kutyájukat. De vajon miért volt Clooney testén robbanószerkezet?Család--Újra együtt! Bruce Willis Demi Moorral és lányaival fényképezkedetthttp://www.life.hu/csalad/20150414-bruce-willis-demi-moore-es-harom-lanyuk-egyutt-fotozkodtak.htmlEzer éve nem láttuk így Bruce Willist és családját. Most azonban mind összegyűltek, és meg is örökítették ezt a különleges és ritka pillanatot.Család--Íme, Blake Lively gyönyörű gondolatai az anyaságrólhttp://www.life.hu/csalad/20150414-blake-lively-szineszno-az-allure-magazinnak-nyilatkozott-az-anyasagrol.htmlA 27 éves színésznő ezúttal az amerikai Allure magazin májusi számának címlapján szerepel. A fotók mellett természetesen egy interjú is készült vele a magazinba, ebből kiderül, hogy a színésznő gondolkodásmódja egészen megváltozott a kislánya születése óta.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.