Jóga-rzmus - a legújabb felfedezés

Forrás: Northfoto -
ászana orgazmus jóga testhelyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szó született a jógának köszönhetően. Igen ez pont az, aminek hangzik csak jóga stílusban, hiszen egy ászana közben is átélhető az orgazmus.

Egy amerikai tanulmányban olvasható, hogy a jógázók az orgazmushoz hasonló érzést élnek át, amikor egy-egy ászanában (testtartásban) a jóleső nyújtás érzése után a teljes ellazulást tapasztalják meg. Ha tehát az OHM mantra helyett, egy jóleső igent vagy egy hatalmas sóhajtást hallani egy-egy jógázótól, nos akkor ő éppen a jóga-rzmust éli át.

Forrás: Northfoto

Szex helyett jobb a jóga?

Azt mondják, az ágyon kívül csak a táncban lehet olyan közel kerülni egy nőhöz, mint sehol máshol. Aki ezt kitalálta, valószínűleg nem látott még olyan érzékien akro-jógázni férfit és nőt, mint Briohny Smyth jógaoktatót és férjét. A Life.hu cikkében megnézheted a pikáns felvételt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.