Új szerelmével áll színpadra Dobó Kata

színpad Dobó Kata 011 Alkotócsoport érzelem Anger Zsolt szerelem karakter terv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 011 Alkotócsoport legújabb, Closer című darabjában együtt szerepel Dobó Kata és párja, Anger Zsolt. A színésznő ennek kapcsán nyilatkozott jelenlegi élethelyzetéről és terveiről.

A Closer című darab az érzelmekről szól: szerelemről, féltékenységről, önző vágyról. „Összesen négyen vagyunk a színpadon: én magányos fotóművésznőt, Zsolt orvost, Osváth Judit fiatal sztriptíztáncosnőt, Kovács Ádám pedig írót alakít. A négy karakter szerelmi négyszögbe bonyolódik, majd sok fájdalom és csalódás árán ráébred: nem biztos, hogy helyesen cselekedett" – nyilatkozta a darabról a színésznő a Borsnak.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Saját karakaterével kapcsolatban a következőket árulta el Kata, aki soha nem válna meg vörös tincseitől: „Anna önbizalomhiányos személyiség, ez számomra is ismerős érzés. Hiszem, hogy ki kell állni magunkért, és nem szabad hagyni, hogy az élet döntsön helyettünk. Szofi születésével valóságos anyatigrissé váltam."

A Life.hu-nak is vallott új szerelméről a színésznő, aki a színpadon sem engedi el párja kezét: Kata és Anger Zsolt a darabban is egy párt alakítanak. A színészek a munkát és a magánéletet azonban teljesen elválasztják egymástól: „Gyakran próba után is heves beszélgetéseket folytatunk, hogyan is lehetne tökéletesíteni a karaktereket, a jeleneteket. Ám a színpadi sorsunk és a magánéletünk élesen elválik egymástól. Profik vagyunk, ez nem lehet másképp" – mesélte Kata.

A színésznő, aki nemrég gyönyörű szelfit posztolt, azt is elárulta a lapnak, hogy boldogabb, mint valaha, és megtanulta értékelni az aktuális jót. Azt sem bánná, ha most megállna az idő. A jövőbeli terveiről annyit árult el Kata, hogy nagyon szeretne eljutni kislányával Dél-Amerikába, és nagy álma, hogy íróként is kipróbálja magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.