A pénisz nélkül született férfi egy igazi csajozógép

Forrás: Facebook/ Andrew Wardle -
pénisz dokumentumfilm here műtét férfiasság kielégítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves Andrew Wardle pénisz nélkül született, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy száznál is több nőt elégítsen ki.

A férfinak születési rendellenesség következtében csak a heréi fejlődtek ki, hímvesszője azonban nem. Andrew most határozta el, hogy teljes értékű férfiként szeretne tovább élni, így egy három műtétből álló eljárást vállalt be férfiassága kedvéért – adta hírül a Bors.

Forrás: Facebook/ Andrew Wardle

A férfi egyébként azt vallja, hogy sokféleképpen ki lehet elégíteni egy nőt, és ehhez nincs is szükség feltétlenül nemi szervre. Állítása szerint senki nem távozott mellőle reggel elégedetlenül. Amikor azonban egy-egy kapcsolat komolyabbra fordult, minden esetben problémává vált a férfi hiányossága.

„Imádnak a nők, de azért sok kellemetlen tapasztalatom is volt. Ezért döntöttem úgy, hogy új életet kezdek, és műtéti úton megpróbálom helyreállítani a férfiasságomat" – nyilatkozta a férfi, aki egy év alatt kap majd megfelelő méretű péniszt a karjából nyert bőrből és idegszövetekből.

A férfiról a TLC csatorna készített dokumentumfilmet, ami májustól látható a magyar csatornán.

Most lehullt a lepel: Ekkora az átlagos pénisz

Eljött az idő, hogy megtudd, pontosan mekkora is egy normál pénisz. Kedvenc brit tudósaink ezt is kiderítették. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.