A színésznő nem csinált titkot ismerkedési szokásából: elmondása szerint igazi Tinder-függő lett, és már egy randit is leszervezett a társkereső applikáción keresztül!

Leonardo Dicaprio után egy újabb sztár vallott színt társkeresési szokásairól: ő pedig nem más, mint Hilary Duff. Az egygyerekes anyuka, aki nemrég vált el korábbi férjétől, Mike Comrietól, maga erősítette meg az eddig pletyka szinten terjedő feltételezést, miszerint ő is fenn van Tinderen.

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

„Igen, ez teljes mértékben én vagyok" – vágott a közepébe kertelés nélkül a 27 éves híresség, aki egy barátnője unszolására töltötte le mobiljára a népszerű társkereső applikációt, és azóta igazi „Tinder-állatnak" tartja magát.

Mi az a Tinder?
Ez volt az a társkereső applikáció, amelyről elsőként a Szocsiban megrendezett téli olimpia kapcsán hallhattunk. Azóta azonban a Life.hu is kiderítette, mit tud ez az app – a tapasztalatokat és a történeteket ide kattintva olvashatod el.

Hogy mennyire bejött neki a dolog, jól példázza, hogy már randija is volt a társkereső appnak hála: „Bowlingozni mentünk, így nem kellett túl sokat beszélnünk, de éppen eleget" – magyarázta a színésznő, aki még annyit árult el a fickóról, hogy Tomnak hívják, régen reality műsorokat szerkesztett, most azonban ő is színészként ténykedik. „Hogy őszinte legyek, nem szeretnék egy színészt" – zárta le a dolgot Hilary.