Robert Pattinson barátnője meztelenül fürdött a stylistjával

Forrás: Instagram/ Karen Clarkson -
Robert Pattinson FKA Twigs meztelen menyasszony fürdő stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész meglehetősen szabad szellemű új barátnője ezúttal valami olyat csinált, aminek az egykori vámpírfiú nem biztos, hogy örülni fog.  

Robert Pattinson barátnője, egyes hírek szerint menyasszonya, nagyon érdekes egyéniség. Tahliah Debrett Barnett, művésznevén FKA Twigs legutóbb például extrém videoklipjével hívta fel magára a figyelmet. Most pedig azzal, hogy meztelenül fotózta le a stylistja, Karen Clarkson miközben a kádban fürdőzött. Lehet, hogy többet is bevállalt a szabad szellemű lány a stylisttal?

Forrás: Instagram/ Karen Clarkson

A lányok egyébként Ausztriában egy ékszermárka üzletének megnyitóján partiznak. Az énekesnő ebben a csillogó outfitben jelent meg az eseményen. Egyesek szerint az állítólagos jegygyűrű is ott van FKA Twigs ujján.

Forrás: Instagram/ Karen Clarkson

Reméljük, a híresség nem követi Robert Pattinson exét, aki egy leszbikus kapcsolatban találta meg a boldogságát, és kitart a színész mellett, akivel egyébként cukin mutatnak együtt.

Amal Clooney még soha nem volt ennyire vagányhttp://www.life.hu/trend/20150429-amal-clooney-nagyon-vagany-outfitben-mutatkozott.htmlMióta George Clooney felesége lett, Amal Alamuddin igazi stílusikonná vált. Általában elegáns öltözetben láthatjuk, most azonban szuper dögös és laza outfitben mutatkozott.Trend--Orlando Bloom kalapban hódíthttp://www.life.hu/trend/20150429-orlando-bloom-szinesz-kalapban-setalgatott-new-yorkban.htmlA New York-i Sohoban sétálgatott kedden a Gyűrűk Ura sármos tündéje. A színésznek annyira jól áll ez a lazán elegáns outfit, hogy legszívesebben rávetődnénk.Trend--Kelly Osbourne mosolya ijesztőre sikerülthttp://www.life.hu/trend/20150428-kelly-osbourne-nagyon-boldog-volt-az-american-image-awards-galan.htmlA celebnő New York-ban jelent meg egy divateseményen, ahol a legfontosabb kiegészítője a mosolya volt.Trend--Gisele Bündchen meztelenül pózol a Vogue címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20150428-gisele-bundchen-meztelenul-pozol-a-brazil-vogue-cimlapjan.htmlA Victoria's Secret egykori angyala nemrégiben nyugdíjba vonult a kifutókról, azonban így sem dolgozik kevesebbet. Most éppen a májusi Brazil Vogue címlapján állt modellt meztelenül.Trend--Lesd el Rita Ora stílustrükkjeit! 5 dolog, amit tanulhatsz tőlehttp://www.life.hu/trend/20150407-lesd-el-rita-ora-stilus-trukkjeit-5-dolog-amit-tanulhatsz-tole.htmlSemmi kétség, Rita Ora stílusikon, aki minden egyes alkalommal újabb és újabb oldalát mutatja meg, legyen szó hétköznapi szettekről, sminkekről vagy vörös szőnyeges kreációkról. Lesd el a trükkjeit!Trend--Üdv neked, térdnadrág - a culottes 2015 hatalmas slágerehttp://www.life.hu/trend/20150427-divat-es-trend-2015-ben-divat-a-culottes-terdnadrag-igy-erdemes-felvenni.htmlNem tartozik a klasszikus alapdarabok közé, ám ha színesíteni szeretnéd a tavaszi-nyári ruhatárad, szerezz be egy-két culottes-ot. A térd alá érő, bő nadrág ugyanis 2015 egyik slágerdarabja. De vigyázz, nem mindegy, hogyan viseled!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.