Rajzoljunk péniszt a kátyúk köré, talán előbb megjavítják őket...

pénisz veszély művészet baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez volt a terve annak a Wanksy álnéven alkotó brit művésznek, aki péniszekkel dekorálta ki Machester utcáit/városát, mondván életvészelyesek a körülmények a kátyúk miatt.

Barátja biciklivel szenvedett balesetet, ezért döntött úgy, tesz valamit, hogy a kátyúk minél hamarabb eltűnjenek az utakról. A Refinery29 szerint olyan jól sikerült a figyelemfelhívó akció, hogy volt, ahol 48 órán belül orvosolták a problémát. Talán Budapesten is hasonló akcióba kellene kezdeni?

/1505/Wansk20155313556
Így viselkednek a pasik, ha egy jócsajnak kifittyennek a golyói: Vicces videó!http://www.life.hu/intim/20150503-igy-viselkednek-a-pasik-ha-egy-jocsajnak-kifittyennek-a-golyoi-vicces-video.htmlNem mindennapos eset, hogy az utcán egy dögös csajnak golyók jelennek meg a lábai között. De ha ez mégis megtörténik, a férfiak nem igazán tudják, hogyan reagáljanak. Ez mondjuk nem is meglepő.Intim--Mennyei mézeshetek: Máris nászutazik Ian Somerhalder és Nikki Reedhttp://www.life.hu/intim/20150503-ian-somerhalder-es-nikki-reed-osszehazasodtak-es-most-naszuton-vannak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, alig egy évvel ezelőtt jött össze a két vámpírsztár, de a múlt hétvégén egy romantikus szertartás során kimondták egymásnak a boldogító igent. Most pedig már úgy tűnik, nászúton vannak.Intim--Ahol már tombol a nyár: Megnyílt Dél-Afrika első hivatalos nudista strandjahttp://www.life.hu/intim/20150503-megnyilt-del-afrika-elso-hivatalos-nudista-strandja-amelyet-mpenjatinak-hivnak.htmlDél-Afrika nemcsak nemzeti parkjai, természeti szépségei, borvidékei és gyarmati emlékei miatt kedvelt a turisták körében, de strandjai is sokakat vonzanak az itteni tél idején. A nudista közösség azonban hiába szeretett volna hódolni szenvedélyének az afrikai kontinens legdélebbi államában, eddig tiltották a meztelen fürdőzést. De ennek most már vége.Intim--Beckham és én - Avagy David május 2-án 40 éves letthttp://www.life.hu/intim/20150501-david-beckham-majus-2-an-lett-40-eves-a-nok-es-a-legenda-kapcsolata-testkozelbol.htmlNem létezik olyan nő, aki ne ismerné őt, vagy ne lenne véleménye róla. Vannak, akik gyerekkoruk óta konstans szerelmesek belé (például én), és persze olyanok is, akik a piperkőcsége miatt sosem csípték. David Beckham, akit szerintem minden pasi irigyelt legalább egyszer az élete során, május 2-án negyven éves lett. Ennek apropóján csokorba szedtem az elmúlt 15 évünk legmeghatározóbb pillanatait.Intim--Egyéjszakás igen/nem? Ezért mondjuk az ellenkezőjét annak, amit gondolunkhttp://www.life.hu/intim/20131217-gyori-szilvia-a-life-hu-szakertoje-elmondja-miert-mondjak-a-nok-az-ellenkezojet-annak-amit.htmlVeled is előfordult már, hogy a szöges ellentétét mondtad annak, amit valójában gondoltál? Hogy szemben álltál valakivel, veszettül akartad őt, majd közölted vele, hogy nem viszed haza? Egy olvasói történet kapcsán a Life.hu annak járt utána, a nők miért nem vállalják fel még mindig azt, amit a szívük mélyén gondolnak, éreznek.IntimThinkstockÍgy is lehet élni: gondtalan szerelmespárok a világ körülhttp://www.life.hu/intim/20150430-charlotte-durgeat-es-jesson-vedel-igy-is-lehet-elni-gondtalan-szerelmesparok-a-vilag-korul.html"Álmomban pont ilyen seggem van, és ezt csinálom egy ilyen fiúval" - Őket irigyli most a világ című cikkünkben bemutattuk Jay Alvarrez és Alexis Ren életét és kapcsolatát, amelyet ép ésszel, egy magyarországi munkahelyen ülve úgysem lehet sem felfogni, sem megérteni. Nos, a sorozat most folytatódik...Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.