A színésznő és férje végigromantikázták a vasárnap délutánt New Yorkban.

A 32 éves színésznő, és 34 éves férje, Adam Shulman összeölelkezve sétálgattak vasárnap New Yorkban. A színésznő manapság egy színpadi produkcióban játszik, ráadásul két új filmjén is dolgozik, így biztosan örültek, hogy időt tudtak szakítani egymásra.

Forrás: Northfoto

Anne Hathaway, aki kiválóan parodizálja Miley Cyrust, a színpadi darabban egy vadászpilótát alakít. Ráadásul egy monológról van szó, tehát ő egyedül áll a színpadon, és 70 percen keresztül ad elő. Érdekes produkció lehet, igazi kihívás a hollywoodi sztároknak, hiszen itt nincs semmiféle effekt, amivel izgalmasabbá tehetnék a jeleneteket, csak a színész van, a színpad, és a nézők.

A színésznő készülő filmjei pedig az Alice Csodaországban 2, amiben Johnny Depp mellett szerepel majd, a másik pedig egy Nancy Meyers vígjáték (Mi kell a nőnek? Holiday, Minden végzet nehéz, egyszerűen bonyolult filmek rendezője), amiben Anne Hathaway Robert De Niroval játssza a főszerepet. A sztori nagyjából a következő: egy divat témájú weboldalhoz egy idős gyakornok érkezik, aki ezek szerint De Niro lesz, és mindenféle kalamajkát okoz. Ezt még idén láthatjuk is a mozikban, míg Alice csodaországi kalandjaira még egy évet kell várnunk.

Gyönyörű menyasszony volt Anne Hathaway
Több mint száz családtag, közeli barát és ismerős előtt mondta ki a boldogító igent Hollywood egyik legsikeresebb színésznője, a 29 éves Anne Hathaway. A sztár álomszép ruháját Valentino tervezte.