A brit kebelcsoda kirakott magáról egy képet, az internet népe pedig azóta sem tér magához a döbbenettől, pedig ennél ízlésesebben nem is oldhatta volna meg a pucérkodást Kelly Brook.

Ha Kelly Brook napozik, akkor nem ismer tréfát, és esze ágában sincs magán hagynia még a bikinijét sem – hiszen ő is tudja, milyen bosszantóak tudnak lenni azok a bizonyos fehér csíkok, amelyek ilyenkor elcsúfíthatják a frissen szerzett barnaságot.

Forrás: Instagram/Kelly Brook

Nos, a brit kebelcsoda ennek érdekében minden ruhaneműt eltávolított magáról, az eredményt pedig közzé is tette Instagram oldalán – egy szemérmesebb, magát takargató változatban. Az internet pedig azóta sem tér magához, pedig a legszexisebb brit hölgynek kikiáltott Kelly nem először tárta fel híresen kerek idomait a nagyközönség előtt: nézd csak meg ITT!

Napozás mesterfokon
Kelly Brook napozóágyas meztelenkedése remek kedvcsináló a barnuláshoz, ám ahhoz, hogy valóban gondtalanul élvezhesd a napsugarakat, nem árt tudnod néhány napozás közbeni alapszabályról - kattints ideértük! És azt tudtad, hogy nem csak kívülről, hanem belülről is sokat tehetsz az aranybarna színért? Erről bővebbenide kattintva olvashatsz.