Elbúcsúzott lányéveitől Geri Halliwell - Hamarosan itt az esküvő!

étterem esküvő torta házasság eljegyzés barátnő Geri Halliwell Christian Horner leánybúcsú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak a legközelebbi barátnők vettek részt az énekesnő leánybúcsúztatóján, amelyre húga, Natalie tortával kedveskedett Gerinek.

Semmi vadulás, csak egy visszafogott, szűk körben elköltött vacsorával búcsúztatta lányéveit Geri Halliwell, aki a külföldi sajtóértesülések szerint ezen a héten, pénteken fogja kimondani a boldogító igent Forma-1-es nagyfőnöknek, Christian Hornernek.

Forrás: Instagram/Geri Halliwell

Az egykori Spice Girls-tag 8 közeli barátnőjével ünnepelte a nagy nap közeledtét egy elegáns londoni étteremben, amelynek alkalmából húga, Natalie még tortával is kedveskedett nővérének:

Forrás: Instagram/Geri Halliwell

A 42 éves énekesnő, akit múlt év novemberében jegyzett el párja, esküvői ruháját a hírek szerint Sarah Burton fogja tervezni – ő az a dizájner, akinek kreációjában Katalin hercegné is esküdött. Gerinek, aki immár 3 lánykérést is a háta mögött tudhat, ez lesz az első házassága.

Így szervezz tökéletes lánybúcsút!

Mielőtt a menyasszony elrebegi vőlegényének azt a bizonyos boldogító igent, kell még egyszer egy utolsót bulizni - csak a legjobb és legkedvesebb barátnőkkel. A Life.hu ITT mutatott néhány kreatív tippet arra, hogy méltán búcsúzhasson lányéveitől a leendő ara.
Álomesküvő DIY módra - Lilla és Robi fantasztikus esküvőjét látnod kellhttp://www.life.hu/trend/20150508-do-it-yourself-eskuvo-lilla-es-robi-igy-szervezte-meg-az-eskuvojet.htmlImádjuk a világsztárok esküvői fotóit nézegetni álomruhákkal, tökéletes vendégsereggel, és be kell vallanunk, anno Katalin és Vilmos egybekelését is megsirattuk. Ám van más útja is annak, ha két ember ki szeretné mondani azt a bizonyos igent: Lilla és Robi néhány napja megszervezték a tökéletes DIY-esküvőt, az ő fotóikat nézegetve pedig csak arra tudunk gondolni, hogy igen, ilyen az, amikor egy esküvőn valóban A PÁR a főszereplő. TrendOrigoVictoria Beckham Eva Longoriát és a Spice Girls-t is meghívta David szülinapjárahttp://www.life.hu/intim/20150503-david-beckham-szulinapjara-victoria-beckham-eva-longoriat-emmat-es-mel-c-t-is-meghivta.htmlAmikor ma reggel összegyűjtöttük 11 édes családi fotót David, Victoria és Brooklyn közösségi oldalairól, álmunkban sem gondoltuk, hogy hiába a sok-sok kép, valójában még semmit sem láttunk abból, mekkora buli is volt Marokkóban.Intim--Rózsaszín lánybúcsút kapott Hargitai Beahttp://www.life.hu/bulvar/20140915--hargitai-bea-playmate-rozsaszin-leanybucsut-kapott.htmlBarátnői egy kedves, rózsaszín lánybúcsút szerveztek Hargitai Beának, aki a napokban mondja ki a boldogító igent Mykonos szigetén David Stogelnek, a TV2 egykori ügyvezető igazgatójának.TV + BulvárOrigoMégsem lesz esküvő Dancs Annamariéknál?http://www.life.hu/intim/20150511-elhalasztotta-az-eskuvot-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate.htmlNyárra tervezte az esküvőjét az Operettszínház két népszerű művésze, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté, most azonban arról szólnak a hírek: mégsem lépnek oltár elé. IntimOrigoLeszbikus kalandja volt az egykori Spice Girlnek, Mel B-nek?http://www.life.hu/intim/20140707-mel-b-nek-leszbikus-kalandja-volt-egy-playboy-modellel.htmlAz egykori Playboy-modell, Luan Lee állítása szerint az X-Factor zsűritagja egy bárban esett neki.Intim--Durva lánybúcsúja volt Kim Kardashiannakhttp://www.life.hu/news/20140523-kim-kardashian-lanybucsuja-parizsban.htmlPezsgő, Párizs és néhány celebpajti – így telnek a sztármami lányságának utolsó napjai.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.