Katalin hercegnő menyasszonyi ruhája lett a legszebb

esküvő menyasszonyi ruha Katalin hercegnő szavazás legszebb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő már nemcsak a legstílusosabb, a legelegánsabb, a legszebb hajú és a leglustább uralkodó: ezúttal a menyasszonyi ruhája vitte el a prímet.

Ilyen káprázatos menyasszony volt Katalin - nosztalgiázz galériánkban IDE kattintva!

Katalin hercegnő menyasszonyi ruhája lett minden idők legirigyeltebb hófehér ruhája. A Sarah Burton tervezte kreációt a Wrappler.com szavazói választották meg a legszebbnek.

Forrás: AFP/Odd Andersen

Az akkori Kate Middleton ezt a ruhát viselte 2011-ben, amikor a londoni westminsteri apátságban kimondta Vilmos hercegnek a boldogító igent. A finom nyakkivágású, csipkeujjú, 2 méter hosszú uszállyal díszített ruhaköltemény olyanokat utasított maga mögé, mint Kim Kardashian, Victoria Beckham és Kate Moss esküvői ruhája.

Különleges menyasszonyi ruhát viselt az esküvőjén Eros Ramazotti felesége http://www.life.hu/trend/20140623-eros-ramazotti-felesege-marica-pellegrinelli-a-par-kozos-szerelmes-dalat-viselte-eskuvoi-ruhajan.html Marica Pellegrinelli énekes férjével közös szerelmes számuk hangjegyeit viselte a Valentino tervezte haute couture ruháján. Odavagyunk a kotta-szoknyáért! :) Trend Origo Idén királylány lehetsz - csodaszép menyasszonyi ruhák a kifutóról http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140228-uj-elet-project-eskuvoi-ruha-trend-2014-ben-kulfoldon.html Míg tavaly a rózsaszín menyasszonyi ruhák hódítottak a világsztárok körében, addig idén egészen más stílus lesz az uralkodó. Megmutatjuk, mivel rukkoltak elő 2014-ben a legnagyobb külföldi divatházak. Daniella Origo 7 évig diétázott menyasszonyi ruhája miatt http://www.life.hu/intim/20131010-kirsty-thomson-brit-menyasszonynak-7-ev-kellett-hogy-belefogyjon-almai.html Amikor megkérték a kezét, több mint 100 kilót nyomott, de nem akart ducin oltár elé állni. 7 évbe telt, hogy lefogyjon. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.