Így szervezz tökéletes leánybúcsút! - 8 kreatív tipp

buli esküvő barátnő szórakozás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő a lányok nagy napja, amikor elrebeghetik a boldogító igent mélyen szerelmük szemébe nézve. A holtodiglan-holtomiglan előtt azonban kell még egyszer egy "utolsót" bulizni, csak csajok. Ha a barátnőd vagy a testvéred éppen férjhez menni készül, tippeket adunk, hogyan lepd meg egy olyan leánybúcsúval, amit nagymamakorában is emlegetni fog az unokáinak.

Lehet más is a lánybúcsú!

A leánybúcsúk éppen aranykorukat élik Magyarországon, hiszen csak néhány éve lett divat, hogy nemcsak a vőlegényt viszik el barátai mulatni, hanem a menyasszonyt is. Szinte bármilyen bulit szervezhetsz a barátnődnek vagy a tesódnak, nagyon boldog lesz. De ha örökre emlékezetessé szeretnéd tenni neki "szabad" élete utolsó estéjét, többet kell tenned, mint összehívni a csajokat egy házibulira. A Life.hu most összegyűjtött neked néhány kreatív ötletet.


Thinkstock
Thinkstock



1. Ki lesz a következő topmodell?



2. Irány a hangstúdió!



Thinkstock
Thinkstock



3. Emlékezzetek együtt!

Emlékszel, amikor...? És arra, hogy...? Biztos ezer meg ezer közös pillanatotok, élményetek van! A leánybúcsút szervezheted a régi kedvenc helyeitekre is! Persze ne az óvodába, ahol örökre összebarátkoztatok, de beugorhattok a törzskávézótokba egy felejthetetlen beszélgetésre. A traccspartin persze előkerülhetnek az ajándékok is: mondjuk egy emlékkönyv, egy fényképalbum (a fotók alá személyes üzeneteket is írhattok!), egy CD-mix a kedvenc zenéitekből vagy egy DVD-re kiírt videoválogatás. De készíthetsz pólót, egéralátétet, bögrét vagy faliórát is a megható vagy vicces fotókból. Ha pedig a nászajándékon a leánybúcsújára akarod emlékeztetni, kérj a vendégektől fényképeket, és ebből állíts össze egy montázst vagy csináltass ajándéktárgyat.

4. Nyomvadászat a csajokkal

Hosszas szervezést igényel, rengeteg fantázia kell hozzá, de mégis megéri nyomvadászatot rendezni a leánybúcsú alkalmából. A csajcsapat találkozzon egy előre megbeszélt helyen, de már ez is lehet egy találós kérdés megfejtése - aki nem használja az eszét, az kimarad egy jó buliból. A találkozóhelyen legyen egy újabb rejtvény, ami elvezet a következő pontra és így tovább. Mígnem hosszas fejtörés és nagy kacagások után érkezzetek meg a buli valódi helyére. Az állomások helyét, a találós kérdéseket neked kell kitalálni, ügyelj arra, hogy minden helyszín emlékezetes legyen valamiért. Ha még ennél is egyedibbet szeretnél, rejts el ajándékokat a menyasszonynak és a vendégeknek azokon a helyeken, ahova a nyomok vezetnek, de a legnagyobb meglepetést a bulira tartogasd.

5. Férfisztriptíz - csak bevállalósaknak

A csajok is szeretnek szép táncosokat nézegetni, alig ruhában... Ha a menyasszony igazi belevaló, nem éppen szemérmes teremtés, a leánybúcsújára mindenképpen rendelj egy chippendale-fiút. Sőt, akár többet is.

Thinkstock
Thinkstock





6. Hódítsátok meg a városokat!



Tippünk:
Játsszatok velünk és nyerjetek ezüst Kapcsolat Koncert belépőket, Kesha CD-t, vagy egy Sony Ericsson Arc mobiltelefont!


7. Kényeztető wellnessnap



8. Hajóra fel!




Irány Isztambul! Újra megnyílt a szultán fürdője!http://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110609-utazas-szorakozas-program-ujra-megnyilt-a-szultan-furdoje.html10 ok, amiért inkább ne ülj repülőre!http://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110609-utazas-szorakozas-program-szabade-repulni.htmlToplistás filmforgatási helyszínek, melyeket neked is látni kell!http://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110513-a-legjobb-forgatasi-helyszinek-izgalmas-kirandulas-a-legemlekezetesebb-filmhelyszineken.htmlEurópa 10 legjobb étterme - Dániától Olaszországighttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110512-gasztronomia-utazas-program-europa-10-legjobb-etterme-daniatol.html8 felejthetetlen úti cél Toszkánábanhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110508-utazas-program-olaszorszag-toszkana-szaz-csodaja.htmlPálinkakalandra fel! Isteni hazai párlatok csak neked!http://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110503-program-utazas-gasztronomia-palinkakalandra-fel-isteni-hazai-parlatok-csak.htmlTavaszi séta Grazban - 5 ok, amiért megéri kiruccanni!http://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110415-utazas-program-ausztria-5-nyomos-erv-amiert-megeri-kiruccanni-grazba.htmlA világ legjobb minihotelei két személyre!http://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110408-program-utazas-minihotelek-ket-szemelyre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.