A 45 éves színésznő, aki 18 éve él boldog házasságban, bevallotta, hogy korábban rengeteg homoszexuális kapcsolata volt.

Cate Blanchett legújabb, Carol című filmjében egy házas nőt alakít, aki szerelmi kalandozásba keveredik egy boltos lánnyal, akit Rooney Mara játszik.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A fimről a variety.com készített interjút Cate Blanchettel. A színésznőnek, aki immáron négy gyermekes anyuka, feltették a kérdést, hogy „most volt-e először leszbikus?”, mire a színésznő visszakérdezett: „filmben, vagy az életben?” Ekkor vallotta be Cate, hogy több leszbikus kapcsolata is volt, mielőtt hozzáment volna Andrew Uptonhoz 18 évvel ezelőtt.

 

Cate Blanchett kiakadt a riporterek kérdésein

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a híres színésznő kifakadt a riporterek vörös szőnyeges kérdésein. Cate szerint már csak a tamponja márkájára nem kérdeznek rá.

 

A Carol című film egy 1952-es regényen alapul (Patricia Highsmith: The Price Of Salt), amit abban az időben botrányosnak ítéltek. A film premierje május 17-én lesz a cannes-i filmfesztiválon.

 

Sophie Marceau a tavalyi cannes-i filmfesztiválonForrás: AFP
Mától újra Cannes-ra figyel a világ
Világhírű sztárok főszereplésével forgatott filmek versenyeznek a szerdán kezdődő 68. cannes-i filmfesztiválon, amelynek hivatalos versenyprogramjában 19 alkotás - köztük Nemes Jeles László Saul fia című műve - versenyezhet az Arany Pálmáért.