Felvállalták kapcsolatukat! Taylor Swift és Calvin Harris kézen fogva sétálgattak

Forrás: AFP, Wikia -
Calvin Harris Taylor Swift szerelem kézen fogva kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig próbálták titkolni, hogy együtt vannak, de most végre felvállalták kapcsolatukat a világ előtt.

Már nem nagyon voltak kétségeink, miután legutóbb is kézenfogva szöktek meg a fotósok elől, de ezúttal nem is szöktek sehova, sőt, lelkesen, mindenféle bújkálás nélkül sétálgattak kéz a kézben.

Forrás: AFP, Wikia

Pornóoldalakat vásárolt magának Taylor Swift

Rögtön két, erősen pornószagú domaint is vásárolt magának a fiatal énekesnő, ám pusztán csak üzleti megfontolásból. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Calvin Harris és Taylor Swift, aki már minden híres férfival együtt volt, és akit Amerikában valamiért nagyon szeretnek az emberek, tehát együtt vannak nagy szerelemben.

A leleplező fotókat itt tudod megnézni.

Az Armaninak vetkőzött a dögös DJ

Mióta konstatáltuk, hogy Calvin Harris lett az Emporio Armani 2015-ös tavaszi-nyári alsónemű-kollekciójának reklámarca, nem tudunk szabadulni az érzéstől, hogy egész idáig nem szenteltünk elegendő figyelmet a Dj-nek. Nézd meg a képeket itt!

Csók-akták! David Duchovny és Gillian Anderson végre megcsókolták egymást!http://www.life.hu/intim/20150513-david-duchovny-es-gillian-anderson-megcsokoltak-egymast-a-szinpadon.htmlÖrülhetnek az X-akták rajongói: végre elcsattant a várva várt csók a két főszereplő között - ráadásul nem is akármilyen körülmények között. Intim--Cate Blanchett: „Rengeteg leszbikus kapcsolatom volt”http://www.life.hu/intim/20150513-cate-blanchett-uj-filmje-kapcsan-vallott-korabbi-leszbikus-kapcsolatairol.htmlA 45 éves színésznő, aki 18 éve él boldog házasságban, bevallotta, hogy korábban rengeteg homoszexuális kapcsolata volt.Intim--Kendall Jenner gyönyörű modell testén hempereg! Íme, a fotó!http://www.life.hu/intim/20150512-kendall-jenner-hailey-baldwin-modell-testen-hempereg.htmlA Kardashian család 19 éves tagja a testvéreihez hasonlóan szívesen csinál olyan dolgokat, amiken sok ember meglepődik. Ezúttal egy modell testén kényelmesedett el egy felfújható hattyún.IntimAFPA póz, amiben mindenki elveszítette a szüzességét: Misszionárius az alapoktólhttp://www.life.hu/intim/20150513-a-misszionarius-poz-amiben-mindenki-elveszitette-a-szuzesseget.htmlA legegyszerűbb szexuális pózok közé sorolják a misszionáriust, ugyanakkor a szerelemben mégis ez a legintimebb helyzet. Szemkontaktus, egymásba olvadó testek és forró csókok kísérik a szeretkezést.IntimThinkstockArcunkba tolt egy mellfie-t Monique Covethttp://www.life.hu/intim/20150514-monique-covet-pornos-mellei-facebookon.htmlMonique Covet lőtt egy mellfie-t, és meglepte vele rajongóit. IntimOrigoTóth Gabi is kipróbálta az internetes társkeresésthttp://www.life.hu/intim/20150514-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora-kiprobalta-az-internetes-tarskeresest-de-egy.htmlAz énekesnő nem tagadja, kacérkodott a gondolattal, hogy az interneten keres társat.IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.