Taylor Swift szerelmes öleléssel ünnepelte díjait

Forrás: AFP/Jason Merritt -
overáll Las Vegas Calvin Harris Taylor Swift szerelem ölelés díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Billboard Music Awardson Taylor Swift újra tarolt – egészen pontosan 8 díjat nyert. Annyira boldog volt az énekesnő, hogy a legjobb album díjának elnyerésekor szerelme, Calvin Harris nyakába ugrott.

A Las Vegas-i zenei díjátadón Taylor Swift izgalmas fehér overálban jelent meg. Nemcsak emiatt volt azonban érdekes az esemény, hanem azért is, mert 8 díjat zsebelt be a közkedvelt énekesnő.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Taylor Swift már felvállalt szerelmével, Calvin Harrissel jelent meg a díjátadón, és a legjobb album elnyerésekor annyira megörült, hogy párja nyakába ugrott.

Valahogy így:

Így lett stílusikon Taylor Swift

Idegesítő kis popcsillagból igazi stílusikon lett Taylor Swift az utóbbi néhány évben. Ő a tökéletes példa arra, hogy Miley Cyrushoz hasonló botrányok és Rihanna-szerű villantások nélkül is lehet valaki popcsillag. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.