Íme Európa legszexibb hőse: Tudj meg mindent a dögös Eurovízió-győztesről!

Forrás: AFP/Samuel Kubani -
Bács Eurovíziós Dalfesztivál Mans Zelmerlöw zenész Svédország énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a magyar dal nem különösebben izgatta fel az öreg kontinenst, addig egy skandináv macsó bizony lepattintott pár tangát a bécsi döntő éjjelén. Egy biztos, Európában jelenleg Mans Zelmerlöw a legjobb parti, és jó hír, hogy végre a svéd húsgolyókon kívül más élvezetet is nyújt nekünk az IKEA hazája.

Akik a héten kihagyták a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőit, azok szombat éjjel találkozhattak először Zelmerlöw-vel, de vélhetően nem utoljára. Amikor első ízben énekelte Heroes című számát, még komoly volt és visszafogottan szexis, miután azonban besöpörte az első helyet, őszinte öröme még ellenállhatatlanabbá tette. Így pedig a közvetítés végére már biztosak voltunk abban, hogy szerelmesek vagyunk.

Forrás: AFP/Samuel Kubani

Mit kell/lehet tudni róla?

Måns Zelmerlöw a Wikipedia szerint 1986. június 13-án született Lundban. (Vagyis nemsokára szülinapot ünnepel, és 29 esztendős lesz. Előre is csókoljuk.) Az énekes, színész és műsorvezető karrierje 2005-ben indult az Idol című svéd tehetségkutatóval. 2006-ban profi táncpartnerével megnyerte a Let's Dance című táncos műsort, 2011 és 2013 között pedig egy zenés show műsorvezetője volt. Három alkalommal vett részt a svéd eurovíziós válogatóműsorban, a Melodifestivalen-en: 2007-ben, 2009-ben és 2015-ben, amikor megnyerte a versenyt. Szerencsénkre, így ugyanis tudomást szerezhettünk a létezéséről.

Forrás: Facebook/Mans Zelmerlöw

Gyorsan gyűjti a rajongókat!

Amikor Mans először elénekelte a Heroes a műsorban, 84 ezer követője volt a Facebookon. Másfél órával az eredményhírdetést követően már 110 000. És megállás nélkül kapja a lájkokat, ami nem is meglepő.

Mindent Mansról

A szexi svéd zenész, aki szerint az Eurovízió a Super Bowl zenei megfelelője, imádja a teniszt, a golfot és nagy focirajongó is. Olyanyira, hogy a kutyusát is Lionel Messiről, a Barcelona klasszisáról nevezte el. Igazi filantróp, alapítványa három iskolát támogat Dél-Afrikában, és egyet Kenyában.

Mans és Messi Forrás: Facebook/Mans Zelmerlöw

Úgy tudni, Zelmerlöw és a családja túlélték a 2004-es indiai-óceáni cunamit, a katasztrófa idején ugyanis épp a thaiföldi Khao Lak-ban nyaraltak. (2004. december 26-án egy Indonézia közelében történt nagyon erős víz alatti földrengést követően cunami volt, amely Ázsia délkeleti és déli részén, valamint Afrika keleti részén okozott nagyon jelentős károkat. Több mint 150 ezer, más források szerint több mint 200 ezer ember meghalt.)

Szerelemre hangszerelve

A hírek szerint az énekes 2008 és 2011 között az A-Teens nevű popbanda egyik tagjával, Marie Serneholt énekesnővel járt. A leányzó 1998-ban csatlakozott az A*teens nevű együtteshez, akiket volt idő, amikor Európa legnépszerűbb zenekarai között tartottak számon. A tagok hat évig zenéltek együtt, végül feloszlottak. Marie 2006 februárjában jelentette meg első szólódalát a That's the way my goes-t, márciusban pedig kijött első albuma, az Enjoy the ride is.

Marie Serneholt Forrás: Instagram/marieserneholt

Az internet bugyrában pedig szerencsére egy csokót is találtunk tőlük. Íme Mans és Marie 1 perc 28 másodperctől:

Minden őrültségben benne van

Úgy tűnik, Mans egy igazi jófej srác, aki bármilyen kalandban benne van. 2014 februárjában például Miley Cyrus Wrecking Ball-ját parodizálta anyaszült meztelenül:

2009-ben pedig egy szál alsóban a jeges vízbe vetette magát. 0:33-tól fut neki:

Jól mutat a strandon is

Az alábbi videóból kiderül, Mans hogyan edzi formásra a testét. Nagy örömünkre pedig közösségi oldalán is megosztott egy képet korábbi ausztráliai nyaralásáról:

Sydney-ben Forrás: Facebook/Mans Zelmerlöw

Fürdőgatyóban nagyon dögös, de felöltözve sem rossz:

Forrás: Facebook/Mans Zelmerlöw

Ő az új kedvencünk 2015-ben

Természetesen mostantól rajta tartjuk a szemünket Mans Zelmerlöw-ön, követjük a közösségi oldalain, ha pedig Svédországban járunk, törekedni fogunk rá, hogy személyesen is láthassuk őt:

Forrás: Facebook/Mans Zelmerlöw

És persze gratulálunk a győzelemhez!

A fekete ötven árnyalata? Avagy a kávé a természet Viagrájahttp://www.life.hu/intim/20150521-impotencia-merevedesi-zavar-napi-85-170-milligramm-koffein.htmlSzakemberek szerint napi 85-170 milligramm koffein elfogyasztása 42 százalékkal csökkenti az impotencia kialakulásának veszélyét. Egy adag instant kávé 100 milligramm, míg egy doboz kóla 40 milligramm élénkítő vegyületet rejt, vagyis lehet, hogy megoldódik a merevedési zavarok kérdése?IntimThinkstockAki az exférjével meddő volt, a jelenlegi párjával rögtön anyává válik?http://www.life.hu/intim/20150521-aki-az-exferjevel-meddo-volt-a-jelenlegi-parjaval-rogton-anyava-valik.htmlSzámtalan történetet hallani, hogy házasságok mennek rá arra, ha nem jön a baba. Két egészséges ember, szeretetben, tökéletes családmodellben, azonban mégsem kerül fel a pont az i-re. Aztán a válás után a felek azonnal anyukává, apukává lesznek egy-egy új partner mellett. Mégis hogyan lehetséges ez? A Life.hu most ennek járt utána.IntimThinkstockOrgazmus vs. menstruáció? Behatolás nélküli szextippekkel, lazánhttp://www.life.hu/intim/20140730-szex-menstruacio-alatt-szextippek-a-menzesz-napjaira-behatolas-kozosules-nelkul.htmlA Life.hu-n több alkalommal is foglalkoztunk már a menstruáció alatti szex kérdésével. Összegyűjtöttük a buta mítoszokat és tévhiteket, illetve csokorba szedtük az aranyszabályokat is. Most azonban nem a menzesz alatti durvulásra biztatunk, inkább csak azt pedzegetjük, hogy ezeken a napokon sem kell lemondanod az orgazmusról. Így csináld!IntimOrigo7 tuti ok, amiért üzletemberekkel jobb a szexhttp://www.life.hu/intim/20150511-a-szex-jobb-ha-uzletemberrel-csinalod-7-ok-hogy-inkabb-vele-szexelj.htmlVegyünk egy kis leleményességet, adjunk hozzá határozott személyiséget, hintsük meg ambíciókkal, és megkapunk egy ellenállhatatlan férfit. Ő az, aki mer vállalkozni, és bele mer fogni valami újba, és ez nemcsak az üzleti életben, de a hálószobában is igaz rá. Íme, hét ok, amiért jó a szex egy üzletemberrel.IntimThinkstock2015-ben az örmény nők a legszexisebbek az egész világonhttp://www.life.hu/intim/20150514-kim-kardashian-es-rihanna-a-vilag-leggyonyorubb-noi-kozott.htmlKi gondolta volna, hogy az amerikai férfiak egy kis kaukázusi népcsoport tagjait tartják a világ legszexisebb nőinek? Pedig a MissTravel nevű utazási randevúoldal legfrissebb felmérésében az örmény lányok kerültek a népszerűségi lista tetejére, őket – ugyancsak némi meglepetésre – a barbadosiak követik.Intim--A póz, amiben mindenki elveszítette a szüzességét – Misszionárius az alapoktólhttp://www.life.hu/intim/20150513-a-misszionarius-poz-amiben-mindenki-elveszitette-a-szuzesseget.htmlA legegyszerűbb szexuális pózok közé sorolják a misszionáriust, ugyanakkor a szerelemben mégis ez a legintimebb helyzet. Szemkontaktus, egymásba olvadó testek és forró csókok kísérik a szeretkezést.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.