Milliós esküvő! Összeházasodott sármos vőlegényével Michelle Keegan

Forrás: Instagram/Mark Wright -
esküvő házasság Mark Wright vőlegény Michelle Keegan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkelt a világ egyik legszexisebb nője: a Coronation Street sztárja hatalmas felhajtás közepette ment hozzá jóképű vőlegényéhez.

Az év egyik legjobban várt celebesküvőjén estek át a britek a hétvégén: a Coronation Street sztárja, Michelle Keegan 2 évvel megismerkedésük után hozzáment műsorvezetőként ténykedő vőlegényéhez, Mark Wrighthoz.

Michelle és Mark januárban Forrás: Instagram/Mark Wright

Az Egyesült Királyság egyik legkedveltebb sztárpárja nem aprózta el a dolgot: a hírek szerint körülbelül 4 millárd forintnak megfelelő összeget költöttek a nagy napra, ahová a családtagokon és a barátokon túl a brit sajtó felkapott valóságshowsztárjai is hivatalosak voltak, mint például James Argent és Lydia Bright. Michelle Keegant, akit idén a világ legszexisebb nőjének kiáltottak ki, 2013-ban jegyezte el Wright, 9 hónappal a megismerkedésük után.

Michelle és Mark januárban Forrás: Instagram/Mark Wright

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.