Ganxsta Zolee fiatal csajjal nyomul

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Ganxsta Zolee feleség kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Döglégy Zolee fiatal hölgy társaságában bulizott a Fonogram-díjátadón. 

Zolee egy ideje nem úgy élt együtt feleségével, mint a hagyományos házaspárok. 2013-ban még közös családi nyaralást tervezgettek, aztán fordult a kocka. Ahogy ő fogalmazott, már csak barátok Moncival. "Ő az egyik legjobb barátom. Tőle kaptam a legnagyobb és legszebb ajándékot a világon: a kislányomat, Zoét. Monci olyan dolgokat tanított nekem, amelyekre magamtól soha nem jöttem volna rá, és amelyek által előreléptem az életben. Ha rajtam múlott volna, ma nincs se lakásom, se a tündéri kislányom" - nyilatkozta korábban a rapper, aki épp könyvén munkálkodik.

Ganxsta Zolee és felesége, Mónika Forrás: Hill&Knowlton

Egymás mellett, mégis egymással éltek, és ebbe eddig nem fért bele egyikük részéről sem az, hogy másik kapcsolatuk legyen – egészen idáig.

Döglégy ugyanis egy huszonéves lánnyal jött össze, akivel már mutatkoztak is együtt nyilvánosan. Úgy tudjuk, a fiatal hölgy 25 éves, azaz 24 év különbség van közte és zenész barátja között.

Hú, de különleges gyűrűhordozó - Meglepte a vőlegény a menyasszonythttp://www.life.hu/intim/20150525-bagoly-vitte-a-gyurut-az-eskuvon.htmlOltári cuki ötlettel állt elő egy vőlegény, hogy meglepje menyasszonyát.IntimOrigoBochkor Gábor szexszel oldja meg vitáithttp://www.life.hu/intim/20150525-friderikusz-rakerdezett-igaz-e-hogy-bochkor-gabor-szexszel-oldja-meg-vitait.htmlEzúttal Bochkor Gábor volt összezárva Friderikusszal. A műsorvezető nem kímélte vendégét. IntimOrigoSzakított az RTL Klub fiatal sztárpárjahttp://www.life.hu/intim/20150520-nyari-diana-es-toth-marcell-szakitottak.htmlA Barátok közt színésznője és az X-Faktorban megismert Tóth Marci útjai különváltak. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huValóra vált a pasik álma! Elérhető a balhés híresség szexvideójahttp://www.life.hu/intim/20150520-courtney-stodden-szexvideoja-elerheto.htmlGod bless America! - kommentálja egy férfi a hírt, miszerint már elérhető Courtney Stodden szexvideója. Intim--Unatkozol orális szex közben? Így üsd el az időt!http://www.life.hu/intim/20150519-unalomuzo-tippek-oralis-szex-kozben.htmlMikor orálisan okozol örömet a férfiaknak, néha tovább tart, mint szeretnéd. IntimThinkstockÍgy kell helyesen szextingelni - Izgasd fel üzenetben!http://www.life.hu/intim/20150501-szexting-hibak-es-tippek.htmlA 21. század egyik kedvenc előjáték formája a szexting, azaz az lightos szexcsetelés. Eláruljuk, mit, hogyan csinálj!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.