Állítólag már különköltöztek egymástól, és azt tervezik, hogy jövő hónapban hivatalosan is megerősítik: elválnak.

Valami nem stimmel Jennifer Garner és Ben Affleck háza táján - legalábbis a Radar Online egyik forrása szerint. A sztárházaspár, akik jövő hónapban ünneplik 10. házassági évfordulójukat, állítólag már készülnek arra, hogy a nyilvánosság előtt is bejelentsék: elválnak útjaik.

Itt a vége?Forrás: AFP/Jason Merritt

„Ben azt mondta Jennek, azt akarja, hogy még a június 29-ei házassági évfordulójuk előtt jöjjenek ki a hivatalos nyilatkozattal" - árulta el a forrás. Bár tavaly még úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben, most valóban gyanús a dolog: a 3 gyerekes színészpár már több mint egy hónapja nem mutatkozott együtt, ráadásul a hírek szerint már külön is költöztek egymástól. Mi több, Ben Afflecket Kanadában kapták lencsevégre néhány hónappal ezelőtt, éppen Jennifer születésnapján.

Ha valóban válásra kerül a sor, hatalmas összegen kezdhet el osztozkodni Ben és Jennifer: az In Touch magazin információi szerint 150 millió dollár, vagyis nagyjából 42 milliárd forint a tét.

A nőt jobban megviseli a válás, mint a férfit?
Egy friss kutatás ellentmond azoknak a közvélekedésben elterjedt nézeteknek, amelyek szerint egy nő alkalmazkodóképesebb, rugalmasabb, emiatt pedig gyorsan talpra tud állni válás után. Egészségileg ugyanis sokkal jobban megviseli a gyengébbik nemet egy hosszú éveken át tartó kapcsolat felbomlása - hogy milyen következményekkel jár, arról bővebben ide kattintva olvashatsz.