Nem aludhatott párjával Tóth Andi

Fotó: Zsigmond László /Life.hu -
szigor X-Faktor szülő alvás Petit Spoon Tóth Andi RTL Klub Együtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztesének édesapja hajthatatlan, nem engedi, hogy lánya szerelmével, Péterrel aludjon.

Tóth Andi bevallása szerint életében először szerelmes, ám fiatalkora miatt szülei még nagyon féltik őt. Amikor az énekesnő párját, a Spoon együttesből megismert Petit, először mutatta be szüleinek, minden gördülékenyen ment, de együttalvásról szó sem lehetett – írja a Story.

Fotó: Zsigmond László /Life.hu

"A bemutatkozás után percekig csak mosolygott mindenki, aztán apu megtörte a csendet és felajánlotta Petinek, igyák meg a pertut. Jó érzés volt, hogy a számomra két legfontosabb férfi megtaláltja egymással a közös hangot. Este, amikor eljött a lefekvés ideje, anyu viccesen nyomatékosította: eszünk ágában se legyen az éj leple alatt átszökni egymáshoz" – mondta Andi, aki természetesen tiszteletben tartotta a szülei kérését.

Elvesztette babaháját az X-Faktor nyertese, Tóth Andi

Furcsán átalakult Tóth Andi teste, aki bájos gömbölyűséggel nyerte meg az X-Faktort. Súlya nőtt, mérete csökkent, és lába is összement – a Life.hu cikkéből megtudhatod az okokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.