32 éve szerelemben! Goldie Hawn elárulta a hosszú kapcsolat titkát

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen -
házasság interjú párkapcsolat Goldie Hawn titok szerelem tartós Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár több mint 3 évtizede él boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban Kurt Russellel a hetvenes-nyolcvanas évek komikája. Goldie Hawn egy magazinnak adott interjújában beszélt őszintén a házasság nélküli tartós szerelmükről.

Goldie Hawn és a nála 5 évvel fiatalabb Kurt Russell a 32 együtt töltött évükkel Hollywood egyik leghosszabb ideje tartó párkapcsolatát tudhatják magukénak, amely ráadásul a párról készült fotók alapján még ma is működik.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

A 69 éves színésznő, aki az elmúlt időszakban jó néhány plasztikai műtéten átesett, elárulta, mi a titkuk - és az bizony nem a házassági papír.

Mi a hosszú kapcsolat titka?

Mióta világ a világ, mindenki erre keresi a választ. Míg egyesek a külön hálóra esküsznek, addig mások a külön fürdőszobára, vagy a monogámiára, esetleg a kellő mértékben biztosított szabadságra. Bárhogy is van, jó látni, hogy tényleg létezik a sírig tartó szerelem: a Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze a sztárvilág leghoszabb ideje tartó kapcsolatait.
Csak egy szál pisztolytáska takarja a dán politikus testéthttp://www.life.hu/intim/20150601-csak-egy-szal-pisztolytaska-takarja-a-dan-politikus-testet.htmlEnnél jobb választási kampány még nem volt: egy szál pisztolytáskában és cowboykalapban pózol a dán politikus.Intim--Goldie Hawn meditációval győzi le a fájdalmakathttp://www.life.hu/drlife/20131024-goldie-hawn-meditacioja-segit-lekuzdeni-a-kronikus-fajdalmat.htmlA krónikus fájdalom szinte elviselhetetlen. Elkeseredetten próbálunk tenni valamit, bármit a fájdalom megszüntetéséért, de akárhogy próbálkozunk, semmi sem válik be. Goldie Hawn színésznő trükkjei azonban nagyon hatásosnak tűnnek.Dr. Life--Bozótharcosok klubja? Idén se büntessük dzsumbujjal a pasikathttp://www.life.hu/intim/20150427-szortelenites-nyaron-mi-kell-a-ferfinak-mi-tetszik-nekik-pasi-velemenyek-a-szortelenitesrol.htmlJúnius első napján hivatalosan is kezdetét veszi a nyár, ez azonban nem könnyíti meg a nők dolgát, sőt. Eddig legalább takargathattuk a nem túl tökéletes részeket, most azonban mindent ki kell tennünk, ha nem akarunk rommá sülni a napon. A lenge ruhákhoz tartozó összeérő combok drámája után pedig ott van a szőrtelenítés is, ami szintén nagy mumus. És nem csak a lábunkon.IntimThinkstockKurt Russell mióta bajszos öregúr?http://www.life.hu/news/20141106-kurt-russell-hatalmas-bajszot-novesztett.htmlNem csupán frizuráját növesztette meg a színész: újdonsült bajusza hatalmas, és szinte felismerhetetlenné tette.News--Amikor a férfiujjak kalandos felfedezőútra indulnak: az ökölszex nem szoftpornóhttp://www.life.hu/intim/20150601-okolszex-a-fajsulyosabb-elvezetekert-kezfej-a-huvelybe-igy-csinald-kimeletesen.htmlMinden nő tudja, hogy milyen (jó) érzés, amikor a férfiujjak kalandos felfedezőútra indulnak, de csak kevesen lelkesednek a gondolattól, hogy egy egész kézfej eltűnjön bennük. A fisting az egyik leginkább félreértelmezett nemi aktus, amire a legtöbben úgy gondolnak, mint a perverzió magasiskolájára, pedig a valóságban a szexuális élvezetek egyik igazán intenzív formája lehet, ha finoman és érzékien művelik. Gyorstalpaló kezdő öklözőknek.IntimThinkstockJógázz a boldog párkapcsolatért!http://www.life.hu/ez-zsir/20150508-jogaiskola-a-jogaklikkel-jogazz-a-boldog-parkapcsolatert.htmlEgy jó párkapcsolatért mindennap újra és újra meg kell dolgozni, ám nem mindegy, hogy mindezt hogyan csinálod. A jóga igenis nagyon sokat tehet a kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatért - most eláruljuk, hogyan!Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.