Immár több mint 3 évtizede él boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban Kurt Russellel a hetvenes-nyolcvanas évek komikája. Goldie Hawn egy magazinnak adott interjújában beszélt őszintén a házasság nélküli tartós szerelmükről.

Goldie Hawn és a nála 5 évvel fiatalabb Kurt Russell a 32 együtt töltött évükkel Hollywood egyik leghosszabb ideje tartó párkapcsolatát tudhatják magukénak, amely ráadásul a párról készült fotók alapján még ma is működik.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

A 69 éves színésznő, aki az elmúlt időszakban jó néhány plasztikai műtéten átesett, elárulta, mi a titkuk - és az bizony nem a házassági papír.

„A tartós kapcsolat titka nem a házasság. Ez arról szól, hogy összeilletek és kommunikáltok egymással. És mind a kettőtöknek akarnotok kell, hogy működjön a dolog. Ha egyikőtök nem akarja, akkor nem is fog. A szándék a kulcs" - mondta el Porter magazinnak Goldie, aki szerint továbbá az is fontos, hogy mindkét fél megőrizze a saját terét, életét. „Nem kell mindenben egyetértenetek. Meg kell tanulni nem egyetérteni. Minden csak választás kérdése."

Mi a hosszú kapcsolat titka?
Mióta világ a világ, mindenki erre keresi a választ. Míg egyesek a külön hálóra esküsznek, addig mások a külön fürdőszobára, vagy a monogámiára, esetleg a kellő mértékben biztosított szabadságra. Bárhogy is van, jó látni, hogy tényleg létezik a sírig tartó szerelem: a Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze a sztárvilág leghoszabb ideje tartó kapcsolatait.