Ha szombat, akkor foci! Tangalepattintó BL-döntőnek nézünk elébe

Forrás: Vimeo -
Bajnokok Ligája Leonardo Bonucci Thomas Vermaelen Jordi Alba Claudio Marchisio Alvaro Morata Gerard Piqué UEFA Marc Bartra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok nő már előre befeszül, hogy szombaton a pasija egy sötét kocsmában, vagy épp egy szabadtéri fröccsteraszon nézi majd a BL-döntőt a haverjaival, vagy ami még rosszabb, otthon, a nappaliban esik meg a dolog. Nem kell azonban, hogy egy ártalmatlan sportközvetítés ekkora dráma legyen. Csak meg kell találni azt a kapcsolódási pontot, ahol számunkra is élménnyé válhat az adás. Igen, a dögös pasik stírölésére gondolunk.

2015-ben az ír férfiak a legszexisebbek az egész világon című cikkünkben a hetedik helyen végeztek az olaszok, így akkor Claudio Marchisiót emeltük ki, mint nemzete egyik legszexisebbjét. Akkor így írtunk róla: "Claudióba a 2014-es focivébé alatt lettünk szerelmesek. Jól példázza, mennyire imádjuk, hogy az Ők a TOP 20 legszexisebb pasi a világbajnokságon című összeállításunkban is a második helyet kaparintotta meg." Már akkor rákészültünk, hogy 2015. június 6-án újra láthatjuk őt majd a Bajnokok Ligája döntőjében, ahol a Juventus és az FC Barcelona csap össze.

Forrás: Vimeo

Nos, ez a nap is eljött, és még ha nem is akkora ünnep ez számunkra, mint a férfiaknak, nem kell szándékosan pocsékul éreznünk magunkat amiatt, hogy ezen a napon vélhetően minden barátnőt és szerelmet elhanyagolnak majd egy kicsit az urak. Legalábbis két félidő erejéig biztosan.

Amit minden csajnak tudnia kell

Az persze tök ciki, ha csak úgy lehuppanunk a srácok közé, hogy mekkora trendi, fociimádó csajok vagyunk, aztán meg azt sem tudjuk, eszik-e, vagy isszák a BL-t. Persze ennyi idő alatt túl sok mindent már amúgy sem fogunk megtanulni, de annyit mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy a rendezvény teljes neve UEFA-bajnokok ligája-döntő, és ez az európai klubcsapatok legrangosabb tornája.

Így drukkolt amúgy Heidi Klum a hazájának a 2014-es focivébén. Tessék róla példát venni! Forrás: Instagram/Heidi Klum

A mérkőzést a berlini Olimpiai Stadionban rendezik, ha bárki kérdezné. A döntő egyik résztvevője az olasz Juventus, mely csapat a Wikipédia szerint korábban kétszer nyerte meg a BL-t vagy az elődjének számító BEK-et. A másik résztvevő a spanyol FC Barcelona, amely eddig négyszer nyerte meg a BL-t (vagy a BEK-et), és háromszor vesztett a döntőn. Plusz infó, hogy mindkét csapat megnyerte hazájában a bajnokságot és a kupát is a 2014–2015-ös szezonban.

Ezután jöhetnek a szexi pasik

Ha ennyit tudsz, az bőven elég ahhoz, hogy nyilvános helyre mehess meccset nézni, már csak azt kell majd kivárnod, mielőtt megszólalsz, melyik csapat milyen mezben lesz, de ezt úgyis elmondják. Ha pedig már ott vagy, nem kell mást tenned, csak figyelni a kivetítőn/a tévéképernyőn megjelenő sportolókra, akiket előválogattunk a lelkes Life.hu olvasóknak. Íme ők:

Claudio Marchisio - Juventus

A Juve 29 éves, dögös középpályása nők ezreinek bánatára már kétgyermekes apuka, és boldog férj is. Felesége Roberta Sinopoli, akit 2008. június 8-án vett feleségül. Első fiúgyermekük, Davide 2009. augusztus 31-én született, Leonardo pedig 2012. március 12-én látta meg a napvilágot. Ettől persze még ugyanolyan jó őt bámulni, sőt.

Forrás: Instagram/Claudio Marchisio

Zsófi, hírszerkesztő

"Volt a múltkori cikkedben a szexi, olasz srác, az a kékszemű. Nem tudom, hogy hívják, de ő teljesen megzavart. Azt sem tudtam, mit csináltam addig, és min dolgoztam egyáltalán..."

Gerard Piqué - Barcelona

Nyilván Piquét sem kell bemutatni senkinek, legfőképpen nem azoknak a fékezett habzású focirajongó csajoknak, akik azért rajta tartják a szemüket a spanyol bajnokságon és a nagyobb világversenyeken.

Így örült Gerard, amikor elérte a 10 millió követőt a Twitteren. (Shakirának több mint 100 millió rajongója van a Facebookon, de ez biztosan nem ver éket közéjük.) Forrás: Instagram/3gerardpique

Shakira 28 éves kedvese védőként dolgozik a pályán, de sokkal cukibb akkor, amikor a fiaival szelfizik. Egyszerűen imádjuk őt és az egész családját!

Piqué versenybe szállt a legcukibb apuka címért

A sármos, spanyol focista legutóbb egy elbűvölő képpel örvendeztette meg rajongóit közösségi oldalain, amin két gyönyörű gyermekével pózol.

Shakira és Piqué második kisfia, Sasha, aki mint ismeretes, az apukájára hasonlít, januárban látta meg a napvilágot. A nagyobbik fiúk, Milan pedig már elmúlt kétéves. Gyönyörűen mutatnak együtt!

Álvaro Morata - Juventus

Álvaro egy fiatal (mármint nem a focivilágban, hanem a való életben), spanyol csatár, aki a Real Madridból érkezett a Juventusba. Úgy tudni, a 29 éves játékost sokáig Raúl utódjának tartották, de nem kapott elég lehetőséget, ezért 2014 nyarán a Zebrákhoz szerződött. Azért mi adnánk neki egy esélyt...

Forrás: Instagram/alvaromorata

Leonardo Bonucci - Juventus

Leonardo 1987. május 1-én született Viterbóban, vagyis egy vérbeli olasz macsó. Tagja a nemzeti válogatottnak, posztját tekintve pedig belsővédő. (Nem baj, ha nem tudod, hogy ez mit jelent, a lényeg, hogy hátul van.) Marchisióhoz és Piquéhez hasonlóan ő is két gyermek apukája, annak ellenére, hogy még mindig csak 28 esztendős.

Forrás: Twitter/Leonardo Bonucci

Marc Bartra - Barcelona

Marc egy 24 éves, spanyol származású védő, aki az Espanyolban kezdte a karrierjét, majd 2002-ben átkerült a városi riválishoz, a Barcához. 11 évesen már nagy tehetségnek számított, majd végigjárta a korosztályos csapatokat és 2010-ben debütált a nagyok között. Óriási állatbarát, Instagramján rengeteg szelfit találni, amit a kutyusával, Ninával lő. Édes pofák!

Marc és Nina Forrás: Instagram/marcbartra

Jordi Alba - Barcelona

Jordi Alba Ramos 1989. március 21-én született, katalán nemzetiségű labdarúgó, és szintén az FC Barcelonát erősíti. Úgy hírlik, kivételes futógyorsaság, nagy munkabírás és kiegyensúlyozott teljesítmény jellemzi, ezáltal a katalán csapat erősségének számít a védelemben. Hozzátartozik a történethez, hogy mindössze 170 centi 'magas', de ez nem gáz, mert a Barcában amúgy is mindenki alacsony. (Kivéve Piquét, persze.) Vagyis egy lapos cipős randihoz tökéletes társ.

Forrás: Instagram/Jordi Alba

+1. Thomas Vermaelen

A belga származású hátvédet, vagyis a "Verminatort" péntek délutáni hangulatunk szerint nem tettük volna bele képzeletbeli álomcsapatunkba, de ha így cselekszünk, akkor nem lettünk volna következetesek. A tavalyi vébé idején ugyanis a 18. helyet kaparintotta meg az Ők a TOP 20 legszexisebb pasi a focivébén című cikkünkben, így idén ciki lett volna másként vélekedni.

A külföldi portálok amúgy egyenesen Jude Law-hoz hasonlítják, mi azonban már tavaly sem találtunk róla olyan fotót, amelyen érdemi egyezéseket fedezhettünk volna fel a két sztár között. Ennek ellenére nem rossz pasi ő sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.