Most akkor járnak vagy sem? Az énekesnő és fiatal táncosfiúja kéz a kézben sétálgattak a lesifotósok kamerája előtt.

Nehéz követni, pontosan mi is zajlik Jennifer Lopez és Casper Smart között. A dögös énekesnő és a nála 17 évvel fiatalabb játékpajtása a jelek szerint most ismét együtt vannak - avagy valami olyasmi.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Jennifer és Casper a Shades of Blue című NBC-sorozat New York-i forgatásán sétálgattak kéz a kézben, és a képek tanúsága szerint semmi kifogásuk sem volt az ellen, hogy fotózzák őket - nézd csak meg ITT, hogy pózolnak a lesifotósok kamerájának!

Mindezt teszik úgy, hogy a 45 éves énekesnőt tavaly csúnyán átverte a fiatal táncosfiú, amikor egy transzszexuális modellel félrelépett. Ennek ellenére mégis ott maradt a 45 éves díva Los Angeles-i otthonában, ráadásul nemrég egy biciklis randit is tartott az állítólag szakított páros.

Nem véletlen röppentek fel olyan hírek, hogy csak kamu és egy üzleti stratégia része volt szétválásuk híre: mindkettőjüknek abban az időben jött ki legújabb filmje, így jól jött a hírverés.

JLo nem unja, de mi már igen
Az énekesnőhöz hasonlóan Beyoncé és Kim Kardashian is imádja áttetsző darabokban megmutatni szupernőies alakját. A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze, hányszor játszották már el a vörös szőnyegen ezt a kártyát. Látványosak és felejthetetlenek, az biztos!