Eurovíziós Dalfesztivál Mans Zelmerlöw Svédország születésnap énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Måns Zelmerlöw, az Eurovíziós Dalvesztivál nyertese 1986. június 13. született Lundban, Svédországban, így ma ünnepli 29. születésnapját. Isten éltesse őt!

Európa legszexibb hőséről, miután a magasba emelte az Eurovízió trófeáját, összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes. Innen tudjuk, hogy a szexi svéd zenész, aki szerint az Eurovízió a Super Bowl zenei megfelelője, imádja a teniszt, a golfot és nagy focirajongó is. Olyanyira, hogy a kutyusát is Lionel Messiről, a Barcelona klasszisáról nevezte el.

Facebook oldalának tanúsága szerint mostanában ritkán tartózkodik szülőhazájában, így amikor végre hazaér, örömmmel játszik gyönyörű kutyusával. Ennek a cuki képnek a nézegetésével, és a rá való erős koncentrálással kívánunk boldog születésnapot.

Isten éltessen Måns! Forrás: Facebook/Måns Zelmerlöw

Måns, aki egy interjúban elmondta, hogy a nevében szereplő furcsa karaktert "o" hangnak kell ejteni, igazi filantróp is, alapítványa három iskolát támogat Dél-Afrikában, és egyet Kenyában. Egyszerűen hibátlan a pasi! (További szexi, szülinapos sztárokat itt nézegethetsz.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.