Elképesztően dögös Jennifer Lawrence új testőre

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Jwny -
színésznő Jennifer Lawrence Hollywood testőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tökéletes megértjük az Oscar-díjas színésznő legújabb választását.

Az éhezők viadala sztárja új testőrt választott maga mellé, akiről azóta is bőszen cikkeznek a külföldi lapok. A magas, jóképű, és széles vállú Greg Lenz védi monstantól a fiatal színésznőt, ha nincs mellette párja, a zenész Chris Martin. Nemrég már elkészült Az éhezők viadalának előzetese, Jennifer néhány nappal ezelőtt ennek a bemutatóján jelent meg, itt láthattuk először az oldalán a jóképű Greget.

Vajon Greg több lesz, mint testőr? Mi teljesen megértenénk!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Jwny

Te elfogadnád Greget személyi testőrödnek?

Jennifer Lawrence a Serena premierjén vicceskedett és Bradley Coopert simogattahttp://www.life.hu/intim/20150322-jennifer-lawrence-a-serena-premierjen-bolondozott-es-simizte-bradley-coopert.htmlBemutatták Bradley Cooper és Jennifer Lawrence új filmjét, a Serenát. Az alkotást sokan már bukásra ítélték, de legalább a színészek jól mulattak a premieren.Intim--Jennifer Lawrence most már ölni jötthttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20150609-jennifer-lawrence-most-mar-olni-jott-az-ehezok-viadala-a-kivalasztott-2-resz-elozetes.htmlAlig több mint öt hónap van hátra Az éhezők viadala utolsó részének bemutatójáig, de egészen mostanáig kellett várni az első olyan előzetesre, ami a konkrét filmből is tartalmaz részleteket.Az éhezők viadala első három része eddig összesen 2,3 milliárd dollárt fialt a világ mozipénztáraiban, és ahogy az a Harry Potter-sorozat esetében is történt, várhatóan itt is utolsó rész fog a legnagyobban kaszálni. Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. rész november 19-én érkezik a magyar mozikba.Jennifer Lawrence Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. részbenForrás: Fórum Hungarymiddleoff644266Öldöklés kiskorúaknak - kritikánk az első részrőlhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20120326-oldokles-kiskoruaknak-az-ehezok-viadala-kritika-jennifer-lawrence-josh.htmlÖldöklés nélkül is gyilkos - kritikánk a második részrőlhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20131120-oldokles-nelkul-is-gyilkos-az-ehezok-viadala-futotuz-kritika-jennifer-lawrence.htmlÍgy kell profi forradalmat csinálni - kritikánk a harmadik részrőlhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20141120-igy-kell-profi-forradalmat-csinalni-az-ehezok-viadala-a-kivalasztott-1-resz-kritika-jennifer.htmlElőzetesKülön sávot kaptak Antwerpenben a séta közben SMS-ezőkhttp://www.life.hu/news/20150615-kulon-savot-kaptak-antwerpenben-a-jardan-seta-kozben-smsezok.htmlIdeiglenesen külön sávot festettek fel a belga Antwerpen belvárosában a séta közben sms-t vagy okostelefonon más szöveges üzeneteket író gyalogosok számára.News--13 éves fiút keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20150615-csokas-benedeket-a-13-eves-fiut-keresi-a-rendorseg.htmlEltűnt a 13 éves Csókás Benedek. A Dunakeszi Rendőrkapitányság nyomozást indított.News--Peti vagy Péter? Ezek a nevetséges bakik zavarják a férfiakat az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20120511-7-kinos-szexbaki-amit-no-elkovethet-pasik-vallomasai.htmlMegkérdeztünk férfiakat, milyen kínos esetek történtek már velük az ágyban – és a korábbi cikkeinktől eltérően most azokra voltunk kíváncsiak, amikor a nő volt a ludas. Hét őszinte vallomás következik.Intim--Melegfelvonuláson buliztak a Magic Mike sztárjaihttp://www.life.hu/intim/20150615-melegfelvonulason-buliztak-a-magic-mike-sztarjai.htmlA hétvégi Los Angeles-i melegfelvonuláson bulizott a Magic Mike XXL szereplőgárdája.IntimNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.