Ezúttal kire vetette ki a hálóját Justin Bieber?

Forrás: Instagram/ Justin Bieber -
Kendall Jenner barátság Justin Bieber Miami Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miamiban nyaral az énekes és a modell, Hailey Baldwin, akik állítják, hogy csak barátság van közöttük, de mi ebben azért kételkedünk.

Justib Bieber, aki korábban Kendall Jennernek udvarolt, most a lány modell barátnőjével utazott Miamiba. A zenész, aki nagyon jó testvére kisöccsének, jetskizett és a parton napozott a modellel. Szerencsére szelfiztek is néhányat, így mi is láthatjuk, hogyan mutat együtt a párocska. Szerintetek összeillenek?

Forrás: Instagram/ Justin Bieber

Kendall Jenner Hailey Baldwin testén hempereg

A Kardashian család 19 éves tagja a testvéreihez hasonlóan szívesen csinál olyan dolgokat, amiken sok ember meglepődik. Ezúttal modell barátnője testén kényelmesedett el egy felfújható hattyún. Nézd meg róluk a fotót!

Forrás: Instagram/ Justin Bieber
A Facebook felhasználók 88 százaléka leskelődik az exe után: Na, és te?http://www.life.hu/intim/20150612-a-facebook-felhasznalok-88-szazaleka-leskelodik-az-exe-utan.htmlA kanadai Western Egyetem kutatása szerint a volt partnerek utáni leskelődés a Facebookon riasztó mértékű distresszt, vagyis negatív hatású, kellemetlen, káros stresszt okozhat a szakítás után. Ennek ellenére majdnem mindenki csinálja.IntimThinkstockMelegfelvonuláson buliztak a Magic Mike sztárjaihttp://www.life.hu/intim/20150615-melegfelvonulason-buliztak-a-magic-mike-sztarjai.htmlA hétvégi Los Angeles-i melegfelvonuláson bulizott a Magic Mike XXL szereplőgárdája.IntimNorthfotoMegríkatta a násznépet Károly Fülöp – Romantikus vallomás az esküvő után!http://www.life.hu/intim/20150615-karoly-fulop-meghazasodott-a-hetvegen.htmlSzombaton kimondta a boldogító igent Svédország hercege, a 36 éves Károly Fülöp és 30 éves szerelme, Sofia Hellqvist.Intim--Anyukaként is próbál szexi lenni az RTL sztárjahttp://www.life.hu/intim/20150615-horvath-greta-probalja-helyrehozni-hazassagat.htmlHorváth Gréta próbál mindent megtenni, hogy helyrehozza házasságát. A ma esti Szelfiben egy újabb lehetséges problémaforrást vet fel az RTLII-n.Intim--Kristen Stewart anyukája: „Elfogadtam, hogy a lányom a nőket is szereti”http://www.life.hu/intim/20150615-kristen-stewart-szinszno-anyukaja-aldasat-adta-lanya-leszbikus-kapcsolatara.htmlA színésznő másságáról már egy éve felröppentek a pletykák, néhány hónapja pedig már azt is tudjuk, hogy egykori személyi asszisztensnőjével szinte már elválaszthatatlanok.Intim--Schobert Norbi igazi lovag - Csodaszép csokorral kedveskedett Rékánakhttp://www.life.hu/intim/20150614-schobert-norbi-csodaszep-csokorral-kedveskedett-rubint-rekanak.htmlNorbi gyakran lepi meg feleségét apró figyelmességekkel. Ezúttal gyönyörű csokorral várta Rékát.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.