Tovább gyűrűzik Harry herceg pajzánkodós botránya: kitálaltak pikáns hálószobatitkairól! Perverz?

sztriptíztáncosnő buli parti Las Vegas szextitok hálószoba meztelen könyv botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas port kavart 2012-ben, amikor minden lap a brit királyi család ifjú trónörökösének meztelen billiárdozásának képeivel volt tele. Itt még azonban nincs vége a történetnek: színre lépett a sztriptíztáncos, akivel Harry azon az éjszakán állítólag forró kalandba keveredett.

Bár már közel 3 éve történt, hogy Harry herceg egy pajzán buliba keveredett Las Vegasban, Erzsébet királynő unokájának botrányba fulladt estéje a jelek szerint tovább folytatódik.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Felbukkant ugyanis a színen az a hölgy, aki ott volt azon a bizonyos meztelenkedős billiárdos éjszakán. A 42 éves Carrie Reichternek ráadásul esze ágában sincs tartania a száját, mi több, könyvben akarja szétkürtölni, mi minden más történt meg közte és Harry között azon az estén.

A dominavideóiról elhíresült hölgy szerint ő saját magát kimondottan túlöltözöttnek tartotta a herceghez képest, amikor Harry a hotelszobába kísérte őt, ahol állítása szerint 20 percet töltöttek el együtt. A partin pedig nem csupán meztelen billiárdozás zajlott: Reichter szerint a fenekelés, a szado-mazo és a kötözős szex is szerves része volt.

Kiderült, mitől olyan pufók a kis György herceg bájos arcahttp://www.life.hu/csalad/20150616-gyorgy-herceg-kedvenc-edessege-a-habcsok.htmlIgazi édesszájú a kis György herceg, akinek kedvenc finomságáról anyukája, Katalin hercegné gondoskodik.Család--Szeretőt tart Elton John házastársa?http://www.life.hu/intim/20150615-elton-john-hazastarsa-david-furnish-szeretot-tart.htmlNem csupán lakást vásárolt neki, hanem állítólag nyaralni is elvitte személyi edzőjét a legendás énekes-dalszerző házastársa, David Furnish.Intim--Megszületett a svéd hercegnő kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150615-megszuletett-a-sved-hercegno-magdolna-kisbabaja.htmlAz örömhírt a királyi család a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be.Család--A válás szélén áll Nicole Richie és Joel Madden?http://www.life.hu/intim/20150612-nicole-richie-es-joel-madden-a-szakitas-szelen-allnak-a-talalgatasok-szerint.htmlKöltöztetőket láttak a sztárpár Beverly Hills-i otthona előtt, emiatt pedig rögtön el is indultak a találgatások: vajon vége a nagy szerelemnek?Intim--Önfeledten játszott egymással a kis György herceg és anyukája, Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150615-gyorgy-herceg-es-katalin-hercegne-jatszanak-egymassal-egy-lovaspolo-palya-szelen.htmlA hamarosan 2 éves herceg a gloucestershire-i lovaspóló pályán múlatta az időt édesanyjával, míg édesapja, Vilmos és nagybátyja, Harry egy jótékonysági meccs keretei között mérkőztek meg egymással.Család--Félmeztelenül nyalogatja egymást Kendall Jenner és Cara Delevingnehttp://www.life.hu/intim/20150611-kendall-jenner-es-cara-delevingne-felmeztelenul-nyalogatjak-egymast-egy-foton.htmlA két modellbarátnő ismét bebizonyította, mennyire imádják egymást.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.