Hatalmas port kavart 2012-ben, amikor minden lap a brit királyi család ifjú trónörökösének meztelen billiárdozásának képeivel volt tele. Itt még azonban nincs vége a történetnek: színre lépett a sztriptíztáncos, akivel Harry azon az éjszakán állítólag forró kalandba keveredett.

Bár már közel 3 éve történt, hogy Harry herceg egy pajzán buliba keveredett Las Vegasban, Erzsébet királynő unokájának botrányba fulladt estéje a jelek szerint tovább folytatódik.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Felbukkant ugyanis a színen az a hölgy, aki ott volt azon a bizonyos meztelenkedős billiárdos éjszakán. A 42 éves Carrie Reichternek ráadásul esze ágában sincs tartania a száját, mi több, könyvben akarja szétkürtölni, mi minden más történt meg közte és Harry között azon az estén.

„Ez nem csak egy csók és más semmi volt, sokkal inkább egy ostor és más semmi. Habár én más eszközöket is használtam" - árulta el a Daily Starnak Reichter, aki végre szeretne kitálalni a világnak arról, mi mindent művelnek a hírességek és a királyok a zárt ajtók mögött.

A dominavideóiról elhíresült hölgy szerint ő saját magát kimondottan túlöltözöttnek tartotta a herceghez képest, amikor Harry a hotelszobába kísérte őt, ahol állítása szerint 20 percet töltöttek el együtt. A partin pedig nem csupán meztelen billiárdozás zajlott: Reichter szerint a fenekelés, a szado-mazo és a kötözős szex is szerves része volt.