A Glee színésznője szerint - aki egyébként első gyerekét várja férjével, Ryan Dorseyval -  terhesen szexelni nagyon furcsa, így inkább nem is erőlteti a dolgot.

Naya Rivera szerint eléggé szokatlan, hogy ott van velük szex közben a kisbabájuk is, ráadásul az is zavarja, hogy megváltozott a teste, így inkább nem is nagyon szeretkezik férjével: „Eléggé furcsa, hogy csak két pozícióra vagyok képes, most, hogy megnőtt a pocakom. Ráadásul még arra is kell figyelnem, hogy ne "bámulja" Ryant a baba, mert az nagyon zavarja őt”

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A színésznő, aki beszólt Kim Kardashiannak, egyébként már sokkal jobban érzi magát, hogy elmúlt az első trimeszterre jellemző fáradtság és hányinger. „A második trimeszterben újra önmagam voltam. Készen álltam arra, hogy egy csini ruhában, koktéllal a kezemben bevegyem a várost, és vadul szexeljek a férjemmel. De aztán rájöttem, hogy még mindig terhes vagyok” – mondta a híresség. 

Így szexelj terhespocakkal: tippek várandósoknak
A terhesség alatti szexhez nem kell más, mint józan ész, rugalmasság, jó humorérzék, és esetenként néhány párna. A Life.hu trükkjeivel nem kell lemondanotok a szeretkezésről a terhesség alatt sem!