David Hasselhoff meg akart szabadulni a nadrágjától egy interjúban

interjú színész nadrág David Hasselhoff Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Hasselhoff egy interjú során igencsak elvetette a sulykot, sőt, még a nadrágját is le akarta dobni. 

A 62 éves színész a brit Mirror magazinnak adott interjút a napokban, amelynek magánéletéről, és szexuális szokásairól beszélt. A világsztár jelenleg egy nála 27 évvel fiatalabb nővel, Hayley Roberts-el jár együtt. David Hasselhoff az interjúban elmesélte: soha nem érezte magát olyan fittnek mint most, és erről a barátnője tehet. A sztori végén a színész megkérdezte a vele szemben ülő újságírónőt, hogy szeretné-e, ha letolná a nadrágját, hogy lássa miről is beszél.

Forrás: AFP/Valery Hache

„Megmutassam, miről beszélek? Szeretnék találni valamiféle anti-Viagra tablettát, mert a barátnőm állandóan panaszkodik, amiért én minden nap akarom” - mondta a sztár.

A riporter az interjú után azt nyilatkozta, hogy a történtek ellenére a beszélgetés igen jó hangulatú volt.

A nagyvilágból: Káprázatos fotók egy kínai szellemfalurólhttp://www.life.hu/news/20150617-elkepeszto-fotok-egy-kinai-szellemfalurol.htmlA teljesen elnéptelenedett kínai halászfalut mára már menthetetlenül belepte a gaz, és egy igazi kísértetvárosra hasonlít. News--Harry herceggel teázott a nagyon stílusos Michelle Obamahttp://www.life.hu/news/20150617-michelle-obama-first-lady-harry-herceggel-teazott-londonban-a-kensington-palotaban.htmlTovább folytatódik az amerikai first lady londoni körútja, amelynek következő állomása a Kensington-palotába vezetett.NewsOrigoTíz meghökkentő tény David Hasselhoffrólhttp://www.origo.hu/teve/20140829-tiz-meghokkento-teny-david-hasselhoffrol.htmlAugusztus 29-én a Celebrate the 80s & 90s with The Hoff című show keretében a Hungaroringen lép fel David Hasselhoff, a nyolcvanas, kilencvenes évek több más sztárjával együtt. Ennek apropóján tíz kevéssé ismert tényt osztunk meg a Knight Rider és a Baywatch sztárjáról.TévéGörögország a sztárok kedvenc nyaralóhelyehttp://www.life.hu/bulvar/20150617-horvath-eva-modell-santorini-szerelmese-trokan-nora-szineszno-kefalonian-nyaralt-a-sztarok-kedvelik.htmlHorváth Éva Szantorini szerelmese, Trokán Nóra egy eldugott falucskában találta meg a számításait, de a világsztárok sem vetik meg a görög szigetvilág nyújtotta élményeket.TV + BulvárOrigoKonkurenciája akadt a Wellhellónak?http://www.life.hu/bulvar/20150617-nem-konkurenciaja-a-wellhellonak-a-halott-penz.htmlA Life.hu szókimondó riportere a Halott pénz frontemberével beszélgetett szakmáról, pörgésről és a Wellhellóról.TV + BulvárOrigoDemcsák Zsuzsa Kis Grofót kérte születésnapjárahttp://www.life.hu/bulvar/20150617-demcsak-zsuzsa-kis-grofot-kerte-szuletesnapjara.htmlFásy Ádám a szerzője Kis Grofó egyik legismertebb slágerének, ami Demcsák Zsuzsának is nagy kedvence lett.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.