Árulkodó fotók: Szabó Zsófi újra szerelmes?

Forrás: Instagram/szabozsofi -
Szabó Zsófi szerelem RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvános Instagram oldalának tanúsága szerint, új szerelem van Szabó Zsófi életében. Olyan érzésünk van, mintha a fiatal műsorvezető legszívesebben világgá kürtölné, hogy új párja van, vélhetően azonban a korábbi negatív tapasztalatai miatt nem teszi ezt. Ennek ellenére árulkodó fotókból nincs hiány a közösségi oldalán.

Közös fagyizás, vacsorák és fülig érő mosoly. Így lehetne legkönnyebben jellemezni az RTL Klub sztárjának nyilvános Instagram oldalát, melyen mostanában megszaporodtak azok a fotók, amelyeken egyértelműen látszik, Zsófinak fárfitársasága van. Mosolya is mindent elárul:

Forrás: Instagram/szabozsofi

Egy forró randi pillanata, ahol a képaláírás szerint a sztár fantasztikusan érezte magát:

Forrás: Instagram/szabozsofi

Ugyanez fagyival:

Forrás: Instagram/szabozsofi

A Bors információi szerint a lány mostani választottja egy korban hozzá közel álló, jómódú férfi. Értesüléseik szerint az üzleti életben dolgozik, a múlt héten pedig külföldi utazásra vitte el Zsófit. "Bár a kapcsolatról egyelőre alig lehet tudni valamit, az a színésznő internetes közlékenységéből kikövetkeztethető, hogy az az eddigieknél komolyabb" - írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.