Pert vesztett Gina Lollobrigida házasságszédelgőnek mondott férjével szemben

Forrás: AFP/Vanina Lucchesi -
színésznő Gina Lollobrigida per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pert vesztett Gina Lollobrigida házasságszédelgőnek mondott férjével, Javier Rigau barcelonai üzletemberrel szemben - értesült az EFE spanyol hírügynökség.

A spanyol bíróság megállapította, hogy nem hamis az aláírás azon a rendkívüli meghatalmazáson, amelyet felhasználva a 34 évvel fiatalabb spanyol férfi 2010. november 29-én egy barcelonai templomban jegyese távollétében, de nyolc tanú jelenlétében feleségül vette a 88. életévét július 4-én betöltő egykori filmcsillagot, ennél fogva a valamilyen okból csak 2013. közepén anyakönyvezett házasság továbbra is érvényes.

Gina Lollobrigida és Javier Rigau Rafols Monacóban, 2001-ben Forrás: AFP/Vanina Lucchesi

Lollobrigida azt állítja, hogy a férfi csak a vagyona megszerzése érdekében, az ő tudta nélkül, egy más célból aláírt dokumentumot felhasználva kötött vele házasságot. Azt mondja, csak az internetről értesült az esküvőről, amelyen egy bizonyos Teresa játszotta el a menyasszony szerepét.

Kettejük viszonyát illetően az olasz sajtónak korábban adott nyilatkozataiban a színésznő felidézte, hogy 2004-ben találkoztak Monte Carlóban, 2006-ban és 2007-ban voltak együtt. Mint elmondta, 2006-ban valóban esküvőt terveztek, hozzá akart menni Rigauhoz, de csak mert depressziós volt. "Azt gondoltam, egy házasság segíthet nekem. Köztünk tulajdonképpen soha nem volt semmi. Csak partikra kísért el" - mondta Lollobrigida, aki "dögkeselyűnek" nevezte egykori kísérőjét.

A hazájában Lollóként ismert színésznő az ötvenes-hatvanas évek mozijának egyik olasz sztárszínésznője volt. Utoljára 2011-ben a Box Office 3D című olasz filmben szerepelt, de az utóbbi évtizedekben elsősorban szobrászként és fotóművészként dolgozott.

Elítéltek egy férfit, mert aktus közben húzta a párja haját és harapdálta a fenekéthttp://www.life.hu/intim/20150627-eliteltek-egy-ferfit-mert-szex-kozben-huzta-a-parja-hajat-es-harapdalta-a-feneket.htmlElítéltek egy 24 éves, angol pasit, mert szex közben húzta a kedvese haját, és megharapta a popsiját. Még ilyet!IntimThinkstockMegdöbbentő! Pornót forgatott 7 és 11 éves lányával egy anya (18+)http://www.life.hu/intim/20150628-pornot-forgatott-7-es-11-eves-lanyaval-egy-anya.htmlPornót forgatott 7 és 11 éves lányával egy padovai anya. IntimThinkstockAmikor már a csacsogás is a férfiak malmára hajtja a vizethttp://www.life.hu/intim/20150625-amikor-mar-a-csacsogas-is-a-ferfiak-malmara-hajtja-a-vizet.htmlAzt már tudjuk, hogy a jóképű férfiak kevesebb állásajánlatot kapnak, de most az is kiderült, hogy a pasiknak sikert hozhat, ha hajlandóak cseverészni egy kicsit az üzleti tárgyalások előtt. A nőkről azonban nem mondható el ugyanez, hiszen tőlük eredendően elvárják az ilyen magatartást.IntimThinkstockBeckhamék is csatlakoztak: Sztárok, akik üdvözlik a melegházasságothttp://www.life.hu/intim/20150626-lewis-hamilton-doutzen-kroes-hilari-baldwin-sztarok-akik-udvozlik-a-meleghazassagot.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egész Amerikában legális lett a melegházasság. Több olyan hírességet is találtunk, akik olyannyira megörültek a hírnek, hogy közösségi oldalukon posztoltak. Lássuk, miket!Intim--Brutál popsimunka Éden Snjezitől: Videó!http://www.life.hu/intim/20150626-eden-snjezana-brutal-popsirazos-videot-pozolt-instagram-oldalara.htmlAzt már tudjuk, hogy Édes Snjezinek tökéletes a hátsója, legutóbb ugyanis épp azt mutatta meg, hogyan sütteti a formás tomport. Most extrém táncbemutatót tartott.IntimOrigoBeyoncé kitette a nagyágyúkathttp://www.life.hu/intim/20150626-beyonce-kitette-a-melleit-rozsaszin-furdoruhaban.htmlAz énekesnőtől már kezdenek megszokottá válni ezek a cicikirakós fotók – ezúttal azonban aranytetkókat is villantott mellé.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.