24 óra a szenvedély jegyében - Egy szerelmes nyári nap forgatókönyve

Forrás: Thinkstock -
szenvedély szerelem Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előrejelzések szerint a következő hetekben egyre melegebb időre számíthatunk, de nem csak a hőmérő higanyszála kúszik egyre feljebb. A napsütés a libidóra is csodás hatással van, használd ki te is ezeket a meleg hónapokat arra, hogy kissé felturbózd a szexuális életedet. Összeállítottuk a következő szabadnapotok forgatókönyvét, ami segíthet feléleszteni a köztetek izzó szikrát, és talán még fényesebben fog ragyogni, mint előtte.

Élvezzétek a szabadságot és az együtt töltött pillanatokat!

A közös élmények, az együtt megélt pillanatok tartják folyamatosan magas hőfokon az érzelmeket, és teszik teljessé a kapcsolatot. A vakációs napok különösen alkalmasak arra, hogy több (minőségi) időt tölthess el a pároddal, miközben erősödik köztetek a "mi tudat", ami megteremti az intimitás meghitt légkörét. (Persze, ha nem ölitek meg egymást az utazás során. Hogy ez ne történjen meg, ajánljuk korábbi, Hisztizbitos nyaralásleckék című cikkünket.)

Néha talán úgy érzed, hogy a hétköznapi teendők mellett nem tudsz annyi időt szánni a kedvesedre, amennyit szeretnél, vagy amennyit igényel, de ne gondold, hogy a helyzet reménytelen. Ezzel a "menetrenddel" szerelmi életedet legalább olyan forróvá varázsolhatod, mint amilyen a kinti hőmérséklet.

Forrás: Thinkstock

08.00

Miután mindketten kipihenten, verőfényes napsütésre ébredtek, és a korai órák nem a szokásos rohanással kezdődnek, igazán megengedhettek magatoknak egy közös fürdőzést sok-sok habbal, illatos mécsesekkel. Ez egy valóban intim élvezet, ami nemcsak kellemes testi-lelki élményt ígér, hanem azt is lehetővé teszi, hogy jobban odafigyeljetek egymásra, és csak rólatok szóljon minden egyes pillanat.

Miki 28, fogorvos:

"Korábban egyáltalán nem rajongtam az ötletért, hogy a csajommal együtt fürödjek, de az egész testem bizseregni kezdett, amikor megmosta a hátamat valamilyen mentás tusfürdővel. A végén egy kellemes fejmasszázst is kaptam tőle, és tényleg nem gondoltam volna, hogy egy hajmosás ennyire izgató tud lenni. Ez volt az egyik legjobb reggelem, pedig aznap nagyon nyűgösen keltem."

10.00

Bizonyára te is hallottad már azt a mondást, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. A közös reggelizés nemcsak a táplálkozás minőségét javítja, hanem kiváló színtere lehet az együtt töltött alkalmaknak, amit a rohanó hétköznapok okozta időhiány miatt nehéz megvalósítani. Egészséges finomságokat otthon is készíthetsz magatoknak, de még ennél is romantikusabb, ha nyakatokba veszitek a várost, és kerestek egy bűbájos reggelizőt, ahol kényelmesen elhelyezkedve élvezhetitek az ínycsiklandó ételeket és egymás társaságát.

Forrás: Thinkstock

11.30

A közösen elfogyasztott reggeli után színes, többórás szabadtéri program veszi kezdetét. Végtére is kánikula van, nem igaz? Ha vízpartra vágytok ebben az elviselhetetlen hőségben, hazánk rengeteg csodálatos tavat és idilli strandot rejt magában, ahol még biztosan nem jártatok. Kirándulni a szabadban egyszerre kínál szabadságot és szórakozást, ha pedig nyeregbe pattantok, vagy csónakot béreltek, más aspektusból gyönyörködhettek a táj szépségében. Ráadásul a testmozgás csökkenti a stresszt, jobb hangulatra derít, és javítja az állóképességet, ami a jó szexhez (is) szükséges.

15.00

Nincs jobb módja annak, hogy közelebb kerüljetek a természethez (és egymáshoz), mint egy könnyű délutáni falatozás a jó levegőn. Válasszatok egy csendes, félreeső helyet, terítsetek le egy plédet, vegyétek elő az útközben vásárolt ételeket, és máris kezdődhet a romantikus erdei piknik. A hangulatot fokozhatjátok egy üveg behűtött rozéval, egy tábla chilis csokival (igazi afrodiziákum), így nincs más dolgotok, csak élvezni a nyugalmat és a végtelen harmóniát. A telefont ne felejtsétek el lenémítani!

Zsombor 29, piackutató:

"A barátnőm egyik délután olyan élménnyel ajándékozott meg, amire nem számítottam. Az egyik percben még nyugodtan ültünk egymás mellett a kanapén, majd a másikban csábító hangon a fülembe súgta, hogy itt és most szeretkezni akar velem. Ezután elindította Prince "Kiss" című számát, lassan levette a ruháit, és elkezdett sztriptízelni előttem. Hú, azt hittem, hogy felrobbanok a vágytól!"

17.00

Töltsétek kreatívan a kora estét! Gondolj bele, hogy milyen új dolgokat tudhatsz meg a partneredről, ha mindig ugyanazt és ugyanúgy teszitek? A változatosság életre kelti a szenvedélyt, a közös új élmények növelik az összetartozás, az elégedettség érzését, és elősegítik a párkapcsolat gazdagítását. Fedezzétek fel a város eldugott kincseit, és a különböző helyszíneken készítsetek vicces fotósorozatot magatokról. Ha ennél pulzusnövelőbb programokban gondolkodtok, keressetek valami olyan tevékenységet a szabadban, ami garantáltan megnöveli az adrenalin szintjét a vérben - az izgalom és a kaland mentális előjátékként szolgál majd, és később még jobban fogjátok kívánni egymást.

Forrás: Thinkstock

21.00

A közösen átélt intenzív élmények segítenek visszacsempészni a varázst nemcsak a szexuális életbe, de a mindennapokba is. Ahelyett, hogy szépen hazamennétek, és a hálószobára fókuszálnátok, törjetek ki a szokásos rutinból, és az este hátralévő részét töltsétek egy kellemes kis hotelszobában, vagy egy hangulatos vidéki faházban.

A könnyű vacsora után a testi élvezetek is terítékre kerülnek. Emlékszel még arra a csodálatos időszakra, amikor elkezdtetek randizgatni? Amikor órákon át hancúroztatok az ágyban, és hosszan, ráérősen, mindent kiélvezve szeretkeztetek? Nos, itt az ideje, hogy ismét rátaláljatok az útra, ami visszavezet a sistergő szenvedélyhez. Mindenki szereti a kényeztetést, az érzéki masszázs tökéletes módja annak, hogy ismét olyan közel legyetek egymáshoz, mint évekkel ezelőtt. Fedezzetek fel más erogén zónákat, és próbáljatok ki új pózokat, amelyek egy eddig ismeretlen és varázslatos dimenzióba emelik a szexet. Az éjjel hosszú lesz...

Éva 39, adminisztrátor:

"A gyerekeket lepasszoltuk vidékre a nagyszülőkhöz, hogy végre zavartalanul kettesben lehessünk. A férjem kitalálta, hogy töltsük egy közeli wellnesshotelben a szabad hétvégénket, ahová már úgyis régóta szerettünk volna elmenni. Rengeteget fürödtünk, pihentünk, és finomakat ettünk, tényleg ránk fért már ez a lazulás.

Egyik este egy picivel többet ittunk a kelleténél, és a párom azt javasolta, hogy menjünk le a szálloda parkjába friss levegőt szívni. Fogalmam sincs, hogyan történt, de két órán át szeretkeztünk a vaksötétben. 12 év házasságunk alatt ilyet még soha nem tettünk!"
Forrás: Thinkstock

Megkérdeztük a témáról a Life.hu szexuálpszichológus és tanácsadó szakpszichológus szakértőjét, Győri Szilviát is, aki azt mondta, hogy mindig aranyat ér, ha sikerül egy olyan napot szervezni a kedvesünkkel, ami eltér a hétköznapi rutintól. A nyár erre kiváló időszak, hiszen a leghosszabb szabadságot általában ilyenkor vesszük ki, a vakáció idején nem vagyunk a négy fal közé zárva, szabadabbnak érezzük magunkat, és az öltözetünk is lengébb.

Egy-egy izgalmas program is remekül megalapozhatja szexuális vágyunk kibontakozását, de ha egy egész napot sikerül kettesben, jó hangulatban eltölteni, az sokkal inkább összehangolja a párokat. Szakértőnk hozzáfűzte, ilyenkor az is sokat számít, nem kell azon görcsölni, hogy időre odaérjünk valahová, vagy épp határidős teendőink vannak. Ráadásul egy "szerelmes nyári napon" sokkal felszabadultabbak tudunk lenni az ágyban is.

Érdemes beiktatni ehhez hasonló forgatókönyvet évszaktól függetlenül, hiszen ezzel megóvhatjuk kapcsolatunkat az elszürküléstől, mélyíthetjük az intimitást és az egymás iránti érdeklődést is könnyebben fenntarthatjuk.

A világ öt elemből áll: föld, levegő, tűz, víz és süket duma - Ezért nem hívnak randirahttp://www.life.hu/intim/20131104-pasivelemeny-ezert-nem-hiv-randira-a-pasi-jiaba-vagytok-szimpatikusak.html"A világ öt elemből áll: föld, levegő, tűz, víz és süket duma" - írta A tizedik parancsolat című könyvében Lawrence Sanders amerikai író. Az idézet igencsak találó, hiszen néha elképesztően nehéz a férfiak közlendőiből leszűrni a nettó valóságtartalmat, abból pedig kihámozni, hogy mi süketelés, és mi az, amiből azért már lehet építkezni. Egy őszinte olvasói levél, a Life.hu szakértője és két pasi visznek minket közelebb a megoldáshoz.IntimThinkstock"Semmivel nem vagyunk rosszabbak, mint a nők" - Így védik meg magukat az apukákhttp://www.life.hu/intim/20150704-apak-napja-margojara-igy-vedik-meg-magukat-az-apukak.htmlApa nélkül apák napján (is) című opuszunk után rengeteg hozzászólás érkezett, miszerint "ganajok vagyunk", illetve hogy aligha látott már a világ ennyire undorító cikket. Mondván szemét dolog apák napja előtt egy ilyen írás. Nos, akinek a már leírt okok miatt nem szerepel a szótárában az apa szó, azt aligha érintik rosszul a negatív visszajelzések, akik viszont megszólítva érezték magukat, rögtön a saját védelmükre keltek. Érdekes apa-, illetve önképek és kommentformátumú, online görbe tükrök következnek.IntimThinkstockMinden, aminek örülünk, pedig igazából nem kénehttp://www.life.hu/intim/20140612-orom-boldogsag-szuletesnap-akciok-kuponok-es-ami-mogottuk-van.htmlVannak olyan dolgok, amik első ránézésre csúcsszupernek tűnnek, nem sokkal később azonban kiderül róluk, hogy valójában nem is annyira királyak. Álomélet-tippek a boldogsághoz: így légy vidám minden nap című cikkünkben ugyan arra buzdítottunk, örüljünk a világ minden apró kis érintésének, előfordulhat azonban, hogy a sors simogatásából néha bizony pofon lesz.Intim--Egyszerűen szeretjük nézni ezt a férfit, na!http://www.life.hu/intim/20150703-mans-zelmerlow-a-2015-os-eurovizios-dalvesztival-nyertese-svedorszagbol.htmlEurópa legszexibb hőséről, miután a magasba emelte az 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál trófeáját, összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes. Innen tudjuk, hogy a szexi svéd zenész, aki szerint az Eurovízió a Super Bowl zenei megfelelője, imádja a teniszt, a golfot és nagy focirajongó is. Valamint azt, hogy júniusban ünnepelte 29. születésnapját.Intim--Listázz, mielőtt szétteszed a lábad! Öt érv, hogy ne feküdj le a pasivalhttp://www.life.hu/intim/20150702-listazz-mielott-szetteszed-a-labad-5-erv-hogy-ne-fekudj-le-a-pasival.htmlTe is odaadtad már magad valakinek úgy, hogy nem tudtad, mit akarsz, esetleg fogalmad sem volt róla, hogy az illető valóban az-e, akinek mondja magát? Ha igazán mély és tartalmas kapcsolatra vágysz, a Life.hu tanácsaival megvédheted magad a krokodilkönnyektől. Két éve ez volt a kedvenc cikketek.Intim--Faroktörő pozitúrák: szexpózok, amelyeket a pénisz nem annyira kultiválhttp://www.life.hu/intim/20150701-penisztores-ezek-a-legveszelyesebb-pozok-amit-a-ferfiak-inkabb-hanyagolnanak.htmlAzt már jó ideje, és pár sokkoló esetből tudjuk, hogy a pénisz bizony eltörhet, és egy rossz mozdulattól el is törik. A legegyszerűbb pózokban is megtörténhet a baj, nem csak akkor, ha valamelyik legkacifántosabban hajszoljátok a gyönyört. Lássuk hát, melyek a legveszélyesebb pozitúrák, amiket – ugyan sosem vallanák be, de – legbelül a férfiak is inkább hanyagolnának!IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.