Intim vallomás: Fodor Zsóka nem akart hozzámenni Koós Jánoshoz

Forrás: Life.hu/MTI -
Koós János színész Fodor Zsóka kapcsolat énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt ismert színésznője és a népszerű táncdalénekes valaha egy párt alkotott. A románc részeleteit most Fodor Zsóka fedte fel. 

Több mint negyven évvel ezelőtt igéretesnek tűnő fellángolás alakult ki a két művész között. A szerelem nem tartott sokáig, pedig a pár tagjai rendszeresen több száz kilómétert utaztak az ország egyik szegletéből a másikba, hogy együtt lehessenek. - írja a Best.

Forrás: Life.hu/MTI

"Nem akart elvenni, nem akartam hozzámenni, de kétségtelenül szép része volt az életemnek. Azt azért hozzá kell tennem, hogy amikor én Janival szerelembe estem - mert nagyon szerelmes voltam - ,akkor ő nőtlen volt. Egyszóval nem vettem el senkitől, és ő nem csalt meg velem senkit." - mesélte a színésznő.

Visszavette jegygyűrűjét Ben Affleck - Vajon miért?http://www.life.hu/intim/20150710-ben-affleck-visszavette-jegygyurujet-a-valasa-utan.htmlEgy hete jelentette be a színész és felesége, Jennifer Garner, hogy elválnak. Ben Affleck mégis hordja a jegygyűrűjét.Intim--Újabb bizonyíték arra, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztián együtt vannakhttp://www.life.hu/intim/20150710-hodi-pamela-es-berki-krisztian-egyutt-turogombocoztak.htmlMár mindenkit lázban tart a kérdés: végül is mi van Hódi Pamela és Berki Krisztián között?IntimOrigoDobó Kata kislánya miatt nem költözik össze Anger Zsolttalhttp://www.life.hu/intim/20150710-dobo-kata-es-anger-zsolt-a-szineszno-kislanya-miatt-nem-koltoznek-ossze.htmlMint ismeretes, a szépséges színésznő csodás szerelemben él Anger Zsolttal, egyelőre azonban úgy tűnik, nem költöznek össze.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huInterneten talált rá a szerelem Krizbai Tecárahttp://www.life.hu/intim/20150710-krizbai-teca-enekesnore-egy-internetes-tarskereson-talalt-ra-a-szerelem.htmlA Csillag születik énekesnője a mai napig élete legjobb döntésének tartja, hogy regisztrált egy netes társkeresőre, ugyanis itt ismerte meg mostani kedvesét, Gábort.IntimOrigoKiderült, ki törte ketté Fodor Zsóka tévés karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20150422-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-magdi-anyusa-elarulta-hogy-kudlik-julia-torte-kette-teves.htmlA Barátok közt Magdi anyusát sokáig alakító Fodor Zsóka régi titokról rántotta le a leplet.TV + Sztárok--Fodor Zsóka élete több szálon fut - hol itt, hol ott alszik a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20150402-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-magdi-anyusanak-elete-tobb-szalon-fut-ciganyeletet-el.htmlA Barátok közt egykori Magdi anyusa egy percet sem pihen, állandóan mozgásban van és bevallottan élvezi a cigányéletet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.