Elérkezett a nap, amikor a világ szeme nem Paris Hiltonra, hanem 31 éves húgára, Nickyre szegeződik. A szállodalánc-örökösök egyik tagja a mai napon áll oltár elé és fogad örök hűséget Európa leghíresebb és leggazdagabb bankár dinasztiája sarjának, James Rothschildnek.

Ez az esküvő a DailyMail szerint több lesz, mint az évszázad egyik legfontosabb és talán legdrágább esküvője. A két, botrányairól és mérhetetlen gazdagságáról ismert család most köti meg dinasztikus szövetségét, és egyesítik hihetetlen vagyonukat. Az ifjú pár, Nicky Hilton és James Rothschild, akik 2011-ben találkoztak a Forma-1-es mogul, Bernie Ecclestone lánya, Petra Ecclestone és James Stunt üzletember esküvőjén, már magát a ceremóniát sem aprózza el.

Az ifjú pár Nicky Hilton tavalyi könyvbemutatóján New YorkbanForrás: Northfoto

A szertartást a néhai Diana hercegné egykori lakóhelyén, az impozáns Kensington-palotában tartják, Nicky pedig egy több ezer dolláros Valentino tervezte haute couture darabot fog viselni, amelyet gyönyörű, 8 karátos gyémántgyűrűjével és boldog mosolyával egészít majd ki.

Kislánykorom óta azt szeretném, hogy ő tervezze a menyasszonyi ruhámat" - mondta el korábban a milliomoscsemete, aki megállás nélkül diétázott, hogy beleférjen az állítólag nagyon hagyományos csipke- és tüllcsodába.

Tudtad?
Nicky Hilton 2004 augusztusában esküdött örök hűséget Todd Meister bankárnak. Az egyedüli vendégek Nicky nővére, Paris és a színésznő Bijou Phillips voltak. Mindössze 8 hét házasság után elváltak.

A-kategóriás ruhához pedig A-kategóriás vendégek dukálnak: Paris Hilton koszorúslányként fog debütálni húga esküvőjén, kísérője pedig kedvese, Thomas Gross lesz. A közeli családtagokon, barátokon kívül pedig Ben Elliott, Tom Parker Bowles és természetesen Petra Ecclestone is ott van a meghívottak között.