Simon Kornél: „Már tudom, hogy kérem meg Dorka kezét"

Forrás: HBO -
esküvő Gryllus Dorka Simon Kornél házasság Gryllus Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész, aki jelenleg a Balatoni nyár műsorvezetőjeként bizonyít, klasszikus templomi esküvőt szeretne, és elmondása szerint már az első perctől kezdve tudta, hogy feleségül fogja venni Gryllus Dorkát. 

A pár már több mint öt éve van együtt, de keresett színészekként eddig nem volt idejük, hogy sort kerítsenek a menyegzőre.

„Amióta együtt vagyunk, tervezzük a házasságot, eddig azonban nem volt rá időnk, annyi felkérésnek kellett eleget tennünk. Valószínűleg, ha a jövőben valamikor sor kerül rá, csak esküvőszervezővel tudjuk majd megoldani a dolgot. " – mesélte a Life.hu-nak lelkesen Simon Kornél, aki azt is elárulta, már rég kikérte Dorkát az édesapjától, Gryllus Dánieltől.

Forrás: HBO

A sármos színész meghitt templomi esküvőt tervez, és már azt is tudja, hogyan kéri meg gyermeke édesanyjának a kezét, akiről elmondása szerint már az első perctől tudta, hogy meg fogja gyűrűzni, sőt, azt is megálmodta, hogy Dorkától lesz majd gyereke.

„Egy közös munka boronált minket össze. Dorka nem sokkal a próbák kezdete előtt szerepelt egy magazin címlapján, amikor megláttam, rögtön tudtam, hogy csúnyán bele fogok szeretni" – mondta nevetve a Life.hu újságírójának Kornél, aki szerint Dorka nemcsak Európa és az egész világ legjobb színésznője, hanem legszebb nője is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.