A sármos színész, aki jelenleg a Balatoni nyár műsorvezetőjeként bizonyít, klasszikus templomi esküvőt szeretne, és elmondása szerint már az első perctől kezdve tudta, hogy feleségül fogja venni Gryllus Dorkát. 

A pár már több mint öt éve van együtt, de keresett színészekként eddig nem volt idejük, hogy sort kerítsenek a menyegzőre.

„Amióta együtt vagyunk, tervezzük a házasságot, eddig azonban nem volt rá időnk, annyi felkérésnek kellett eleget tennünk. Valószínűleg, ha a jövőben valamikor sor kerül rá, csak esküvőszervezővel tudjuk majd megoldani a dolgot. " – mesélte a Life.hu-nak lelkesen Simon Kornél, aki azt is elárulta, már rég kikérte Dorkát az édesapjától, Gryllus Dánieltől.

Forrás: HBO

A sármos színész meghitt templomi esküvőt tervez, és már azt is tudja, hogyan kéri meg gyermeke édesanyjának a kezét, akiről elmondása szerint már az első perctől tudta, hogy meg fogja gyűrűzni, sőt, azt is megálmodta, hogy Dorkától lesz majd gyereke.

„Egy közös munka boronált minket össze. Dorka nem sokkal a próbák kezdete előtt szerepelt egy magazin címlapján, amikor megláttam, rögtön tudtam, hogy csúnyán bele fogok szeretni" – mondta nevetve a Life.hu újságírójának Kornél, aki szerint Dorka nemcsak Európa és az egész világ legjobb színésznője, hanem legszebb nője is.